torsdag

Hemma idag. feber igen.. Jag fattar inte vad det kan vara, kanske något jag själv framkallar ? nee. så knäpp har jag inte blivit, Inte än iaf.
Jag är fortfarande lika less och trött på allt. Och det är så jävla jobbigt.. Jag orkar inte med nånting. hejochhå, du gör det inte lättare heller. Jag kommer typ spricka snart, av allt som jag går och tänker på, allt som snurrar runt i huvet. Det tar aldrig slut. jag orkar inte!

....

jaa, just nu känns det som att allting bara vänder sig mot mig och jag orkar ingenting. Jag är bara för less på allt.  Jag vet inte vad jag känner om nånting längre. Och jag har ingen lust att göra nåt.
 Känner mig hemskt tråkig och på dåligt humör, vilket gör mig en aning deppig. Och det gör då att jag inte orkar med skolan och resten av mitt liv.. Sjukt jobbigt!
 Imorgon går jag till 5. Och det är inte spec lockande faktiskt.
Inte heller att Produkt helvetet ska vara klart om precis en vecka. Barbro säger till mig att jag är så duktig och ligger bra till, JAG HAR SKRIVIT EN SIDA :o! Men det är ju bra att hon tror iaf.. Och förlåt att jag klagar så himla mycket, men vad ska jag annars ha bloggen till? Jag menar, man behöver ju inte läsa om man inte är intresserad så.
 
men nu ska jag lägga mig ner, känna alla ställen som smärtar och försöka sova. hejdå

Sööööööndaaaag

Idag har jag jobbat. det var JOBBIGT! mycke rum och sååå.  Sen var vi till farmor och åt tårta för det är hennes födelsedag imorgon! NU sitter jag bara här och jaa, gör itne spec mycket, rätt tråkigt. Så jag tror att jag ska sova nu. Och imorn är det skola, vilket inte alls känns spec lockande... fyfyblä. Men har ju varit borta alldeles för mycket.. så de är bara att bita ihop. Omg, nu måste jag kissa innan jag sprängs. Pöss

Måndag

Idag är jag fortfarande hemma, har sjukt ont i halsen och huvet.. :( kan inte sova heller..
borde kanske börja med mitt produkt arbete snart. ska ju som vara klart vecka 5. inte länge kvar :o
I helgen har jag inte gjort nånting. bara legat och varit sjuk. Måste väl gå doktorn snart om det inte går över.
Nåjaaa, på lördag har jag och Tom 1årsdag iaf :) vet vad jag ska köpa till honom:D Vi ska ut och äta tror jag, inget super speciellt. Men mys <3
Jag hoppas att dehär året blir ett bättre år än förra. Nog för att det hände mycke bra saker, men oxå många dåliga.. Huvva.
Jag ska få låna Erikas slalom skidor, så jag kan lära mig ! haha. Känner på mig att det blir en katastrof. men värt ett försök =)

Asså seriöst vad jag hatar vintern :( det är så deppigt så de finns inte.. Spec när man känner sig så ensam som jag gör. Jag saknar Jessika jätte mycket.. Att ha nån varje dag. hela tiden, Det saknar jag sjukt mycket.. :/ För det var ju vi varje dag. Vad vi än gjorde.. ajja.. nu ska jag gå och se på tv eller något annat spännande :S bye

RSS 2.0