Valborg två dagar bort

Det ska bli skönt med lite ledighet nu känner jag. Kan behövas.
På valborg ska jag iallafall iväg till Camilla på tjejmiddag med massor av tjejor jag inte träffat på ett tag. Ska bli kul!
Och idag vare en rätt lugn dag i skolan. Lite små jobbig idrott, då vi spelade basket och typ sprang så benen och halsen brann (känns så eftersom jag har SÅÅ bra kondis!)
Efter skolan var jag med Tom ett tag, fast jag somnade och han satt vid datan. Låter väldigt roligt må jag säga.

Och eftersom jag inte skrivit i helgen kan jag ju ta kort vad jag gjorde då med.

Fredag cyklade jag iväg till Kajsen där hon lagade plättar till oss. Sen kom saris och Gab och vi bara chillade och åt glass. det var mysi!
Sen Lördag jobbade jag. Så förmiddagen spenderades på Quality hotell.
När jag kom hem var det en massa folk där, och firade Jesper som fyllde år. Sen på kvällen var jag med Tom. vi låg och tittade på vänner säsong 6. MYCKET underhållande :D
Söndag jobb igen på morgonen/ förmiddagen. Sen följde jag mamma och handlade. Köpte lite naturgodis och avnjöt yttligare några vänner avsnitt.
jaa, så såg min chill helg ut, Mycket trevligt.

Och nu, bara för att jag pratade så mycket om vänner, måste jag dra igång sista skivan. HEHE<3 hääj!

Hej!

jag har inte orkat skriva på ett tag, har känts som att jag verkligen inte har haft tid.
Vet inte vad jag gjort som tagit upp min tid men.
Igår och idag har vi varit ute på praktik. För treorna har typ en kurs om ledarskap. Så vi har varit och hjälpt dom, eller gjort som dom sagt kanske ;> Aja, jag och Robert var iallafall på Granngården. Det var helt okej, men fick sjukt ont i fötterna efter att ha stått upp i flera timmar. Måste säga att det är då 1000 ggr bättre än att sitta i skolan!

Asså shit vilken lycka! klockan är snart nio och solen har inte gått ner ännu. Det är något som verkligen gör mig överlycklig. Jag älskar våren, sommaren och allt som hör till. Det har dessutom varit jättevarm och skönt idag. Uuunderbart!<3
Och mitt humör går verkligen hit och dit, upp och ner. Men just nu blev jag lite glad, dels för solen och dels för att Tom kommer och sover med mig. Mysi

Imorn blir det att komma tillbaka till skolan iaf. Känns som det var helt längesen jag var där, har ändå bara gått två dagar. Menmen. Kanske måste fundera på att börja med turism arbetet? Aaa, väntar nog tills Tom kommer och kan hjälpa mig lite. 
 
Hej!

image39

minnen

Jag såg denhär bilden, och så fick jag massa härliga minnen. Så var tvungen att lägga ut den. Sommaren 06 <3

image38


1 dag kvaar!

Imorgon fyller jag ååår! :D Och jag längtar sjukt mycket till lördag, massa mys med underbaara tjejor!
Det var helt fantastiskt väder idag, nu känns det faktiskt som vår för första gången. Soligt och inte alls så kallt. Aaa, helt underbart.
 Och jag har klippt av mitt hår nu, kort. Men det blev bra och jag är nööjd :)

Och som ni ser är min blogg väldigt fin och ny, det är världens bästa John som har fixat det åt mig. Tack tack tack! :D

image37

Det får bli en bild på Johnnyponny som gjorde det så snajsigt här! :D

Puss

ÄNTLIGEN!

Nu börjar desperate housewives igen <3 yesyesyes! fan vad jag har längtat. Så man kan säga att min kväll är gjord :D
Idag var det en halvjobbig dag i skolan, hade utvecklingssamtal oxå. Vilket gjorde mig på lite smådåligt humör. Annars helt okej.
Igår var jag med Gabban och jonny på kvällen, det var mycket trevligt må jag säga. Tände även ett ljus för Engla, gud så hemskt det är. fattar inte hur man kan göra något sånt. HELT JÄLVA SJUK I HUVET! fyfan, han borde få sitta i ett litet jävla rum och ruttna resten av sitt liv. Jävla äckel.
Imorgon ska jag leka med Gab! och nu ska jag plugga lite P.B har nämligen prov imorn. Känner att jag måste lägga ner lite tid och ork så jag kanske höjer mig till mvg eller åtminstone behåller mitt starka VG.

Puss och hej!


Fredaaaaag!

Efter en lång och exta jobbig vecka fylld med händelser är det äntligen fredag!! Dock jobbar jag i helgen, vilket är lite jobbigt. Men sånt man får leva med.
Kim och Marianne från Stockholm är här. Det är trevligt. Även mormor och morfar är här ikväll, har ätit middag åså :)
Nu är klockan inte ens 10, men jag är såååå sjukt trött. Så funderar på att hoppa i säng.
Jag har hittat ett lila nagellack som jag bara MÅSTE köpa. Lycka! jaa, jag ääälskar att shoppa. :D

 OCH JAG FYLLER ÅR OM EXAKT EN VECKA!! lägg det på minnet. puss!

Vill ha, vill ha, vill ha!


jaa, jag bara älskar skorna, men tror ni dom finns i min storlek? nej!!!!

Har iallafall hittar en massa fina bas linnen och t-shirts som jag ska köpa :) Kommer bli super till min kjol som jag ska få när jag fyller år! heheee.
Den här dagen har jag varit sjuuuuuuuuuukt arg! Längesen jag var så arg kan jag lova. Men jag har fan all rätt att bli det, och det var dessutom galet skönt att få skrika lite.

ska ta och göra nåt annat nu. pussi!

RSS 2.0