Måndag

Praktiken gick bra idag oxå, Jenny kom och gav mig min praktik-skylt och nå papper som handledaren skulle fylla i. Hahaha, Hjördis som skulle fylla i det hade lagt det i en hög med papper som hon sedan rev sönder och slängde. Så jag måste få ett nytt. Lyckat! :)
Stallet efter det, och nu är jag så himla trött och sliten så det bara snurrar.. Ska ta och göra mig klar för sängen tror jag, ännu en lång dag imorgon.
Till helgen blir det jobb. Lääängesen sist, men JAG BEHÖVER PENGAR!!!!

Hoppas att den här veckan kommer bli så rolig som jag tror den kommer bli! Men det tror jag.


Gulle oss :)
Inte finaste bilden kanske..

Nattinatti!

Jag kan INTE vänta längre.

Hela livet går ut på att vänta, om det inte är på bussen man väntar så är något annat, som sommaren. Jag orkar inge mer snö, kalla minusgrader och tjocka jackor... FYFAN så less jag är..


Godmorgon!

Sitter och lyssnar på musik och laddar för ännu en lååång dag. Nu idag är det 70 dagar till Stockholm-Stadion-Bruce, hur underbart är inte det? MUMS!

haha, hade inte mycket att skriva. Kanske uppdaterar ikväll.

Hej


Tisdag

Igår var ju första praktik dagen. Och jag måste säga att jag trivs väldigt bra och tror att det kommer bli 3 roliga, men vääääldigt tunga veckor! Har packat upp varor, märkt, lagt in i datorn, stått i kassan, hjälpt kunder (inte till så stor hjälp dock) Och idag har vi skyltat om i ett av skyltfönsterna.
Idag bjöd mamma mig på lunch. Annars blir det väl att äta på skolan med Karro :)

Nu går jag inte många steg i onödan, har så sjukt ont i fötterna så jag tror jag dör.. huvva! Måste ta bättre skor imorgon. Ska nog förflytta mig till soffan, GUD SÅ SKÖNT!!!!!!!!!


Har ÄNTLIGEN lyckats få in bilderna från mobilen :D:D!!!!


Söndag

Kom just hem från stugan. Har åkt skidor från stugan ut till Altappen med moster.
Mamma, pappa, mormor, Helena och Vendela gick den kortare biten från lövskär. Sen fikade vi där och satt i solen, helt underbart!
Och nu är jag så jäääävla trött.
Man börjar bli lite små nervös inför praktiken imorgon. Hoppas jag kan få sluta 5 på måndagar i alla fall, så jag hinner ut till stallet..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mina naglar som ser ut som FAN.. Sen ska vi äta middag hos mormor och morfar.

Köpte en ny jacka i fredags,och jag är supernöjd! Kan lägga ut nån bild senare kanske.

 

Saknar dig.

Kan du bara ta och komma hit? Jag saknar dig min bulle <3



Onsdag

Visst är det underbart med sol? Man känner i hela kroppen hur mycket gladare man blir. Underbart!
Kändes inte så nödigt att komma till skolan idag om jag ska vara ärlig, vi hade bara en lektion.. Menmen.
Tom åkte just härifrån, han hade köpt med sig varsin muffins till oss, ASGOTT! Just nu sitter jag faktiskt bara här med sjuk huvudvärk och väntar på att tiden ska gå till Grey's börjar, så jag får sova sen. HUVET SPRÄNGSSSSSSS..... Borde kanske gå från datan? Joo.


6 år? nåt sånt


Lillebror



..inte så liten längre kanske?

Prove it

Everybodys got a hunger, a hunger they cant resist, Theres so much that you want, you deserve much more than this,
But if dreams came true, oh, wouldnt that be nice..

87 days

Jag har en konstig känsla i magen. Vet inte vad det är? Har hemska humörsvängingar. Känns som jag ska gråta ena sekunden och sen får jag ett lyckorus utan anledning nästa sekund. Jag är så SJUKT less på den här snön och detta mörker som aldrig tycks försvinna...
Ikväll spelar Luleå, och jag hoppas hoppas hoppas att dom vinner. Det förtjänar dom som fan. Nu ska jag gå och trycka i mig något att äta och sen bär det av till stallet. Vad ska man förvänta sig? snöstorm? orkan? regn kanske? Man vet aldrig.


Tisdag

Jag sitter och försöker få in nya låtar på min ipod, och jag hoppas VERKLIGEN att det funkar. Börjar bli lite less på det. Varje gång jag ska lägga in nya låtar är det nåt cp med allt. Eller så är det jag som glömmer hur man gör efter varje gång? Nåja, hoppas de funkar den här gången.
Ska snart börja packa litegrann för imorgon. Känns inte så lockande att sitta i en bil hela dagen.. Men Jag och Jesper tar med oss Vänner säsong 7, så då kan vi sitta och glo på det i flera mil.
Ska bränna över en massa bilder på skivor oxå. Innan min dator sprängs av allt skit som finns på den. Joo, jag lyckades ju dammsuga upp en knapp från mitt tangentbord för någon dag sen, och den går inte att få fast igen!! Jag fattar inte hur jag lyckas?


Söndag

Godmorgon! Jag har varit väldigt slö men att uppdatera. Så tänkte att jag kan skriva ett inlägg.
Igår tog jag det vääldigt lugnt! Jesper och jag åt på Frasses, sen for jag till moster och såg Lule-Timrå matchen. Luleå vann :D
Och i fredags firade vi Julia som fyllt 18! Det var jätteskoj. Lägger in lite bilder.
Hur som helst är det helt underbart med sportlov nu. Och på onsdag(?) bär det av till Finland och Levi. Hoppas det blir trevligt.












Nu orkar jag inte lägga upp nå fler,
Hejdå! :)

RSS 2.0