Lördag

Idag var det jobb som stog på schemat! Jag och Gabi började klockan 10. Och vi var dessutom tidiga, tog inte en enda paus eller något under hela tiden. Och jag trodde vi skulle tuppa av efter ett tag. Hur som helst så jobbade vi till halv 3 ungefär. Och då var det snabbt hem, springa genom duschen och äta  lite mat. För klockan 4 började hockeyn! Lule vs Brynäs. Och sjääälvklart vann Luleå! Med 5-0 dessutom! hihi.
När jag kom hem åt vi tacos och underbara choklad/banan kladdmuffins som mamma bakat! Nu är jag helt slut efter denna långa dag.. Blir att lyssna på bossen, kanske se en film och sen sova.
Är ledig imorgon. Men måste plugga som ett sär. Huvva.. Fast det var tänkt att jag och Jesper skulle hinna fara och åka lite skridskor oxå! :)

 
Härliga underbara sommar, eller hur? fotografen är såklart Kajsa :)


Fredag

Helt totalt onödigt att släpa sig till skolan idag. Hade ca 5 minuters lektion och sedan fick vi gå.
Gick en stund på stan, hittade en massa fint. Jobbigt när man är fattig som Aladin.. Har just ätit en god middag och sitter nu med stängd dörr för att mamma och pappa med besök äter surstömming. Tyvärr känner jag att stanken klämmer sig in hit... Jag dör.. Måste öppna fönstret
Imorgon blir det jobb. Inte allt för roligt, men Gabi skulle oxå jobba. Så blev lite mer positiv iaf! Sen blir det förhoppningsvis hockeeyyy med Karro!
Snart är det let's dance, det ska vi titta på och sen ska jag övertala Tom att sova här. Var så längesen. OCH jag ska testa lägga in bilder på mammas dator från min mobil och se om det funkar där. Så jävla less, vill ju kunna ladda upp lite nya bilder!


Torsdag

Idag var det skola, såklart. Som vanligt. Gick till 4 dessutom. Sen skyndade jag iväg till mammas jobb för att äta en snabb middag och sen åka till gymmet. Jag och Gab gick på core, och det var roligt. Men jobbigt, fick nästan kramp i magen kändes det som!
Efter det kom pappsen och hämtade mig och vi for till moster för att se hockey. Tyvärr så förlorade Luleå.. och det sög..
Nu ska jag snart hoppa i säng. Är så sjukt trött. Men det förtjänar jag att vara efter en sån lång dag. 
Sen får vi se vad morgondagen bjuder på.
Och idag är det 126 dagar kvar mina vänner! iiiihhhh :D

Bruce gillar Sverige..



..Och det verkar som att Sverige gillar Bruce, Eller?


Onsdag

Idag har jag segt som fan tagit mig till skolan och ännu segare klarat mig igenom dagen. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Min mage är helt knäpp och det är jobbigt.. Ikväll kommer Tom hit en stund, var längesen jag såg han känns det som. Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt. Ta en såndär underbart lång dusch som får pappa att gapa. hihi!
Luleå vann igår oxå, det höjde humöret en smula. Vet inte vad det är men allt känns så mörkt och dystert, och sommaren känns flera tusen år bort. Men som sagt, dagarna blir ju bara färre. Och idag är det 127 dagar till 4 Juni. Shiiit..
Jag längtar som en galen tok.



Tisdag

Orkade inte skriva igår. Men dagen var bra. Varför? Jo, det ska jag berätta. VI FICK BILJETTER :') Yesyesyessssssss!!! Det fick vi ! Hahaha, Ståplats till båda dagarna<3 Kääärlek!! Även fast hela systemet la ner, så kom Mathias fram och kunde beställa. Underbart fantastiskt. Så nu är det bara att räkna dagarna.

Snart kommer nog mamma och pappa hem, så blir det middag. Och sen Hockey! :) KUL! Just det, köpte en massa saker idag. Två tröjor, en mascara, en ögonskugga, ett läppglans och en ring! hihihi..

Och om ni nu vill veta så är det 128 dagar tills jag står på Stadion med den mest musikaliska människan som lever. Japp!






Söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt, duschat och sett på lite av let's dance reprisen. Sen spelade lillebror match i B-hallen, så var och tittade på den. Dom förlorade med 6-4. Och jag frös ihjäl! Mina tår gick typ att använda som isbitar till en dricka.. huvva.
Nu ska jag kika runt litegrann här på datan och sen hoppa i säng i tid. Måste orka upp imorgon... Blev inte många rader, men har inte varit en sån händelserik dag.

BbbbbBBBBbbrrrRRRuuUUUccCCceeEE!

Jag läääängtar tills Måndaaaaaag! Då jag kan andas ut när jag HAR biljetter. Jag kan inte sluta tänka på det. Helt jälva underbart. När jag står där, då kommer jag nog fälla en tår. Jag kan inte fatta att jag kommer få stå där ännu en gång. I samma land, samma stad, samma arena, några få meter ifrån Honom. Går det att fatta ? Nej, min hjärna har fortfarande inte tagit in det fullt. Och när man tänker på det, hur kan man vara så besatt av någon, något? Att musik kan få en att känna såna känslor man annars aldrig kan känna. Det är något som jag kan fundera över. Tänk om man vore döv? Vad skulle man göra när man är ledsen? Vad skulle man göra när man är glad?

Herregud. Tack, tack för din underbara musik.



Lördag

Idag for jag, Karro och Chiara och kollade på Hockey! Karros pojkvän spelar i J20, så vi först kollade vi på den. Den började 11.30, dom spelade mot Brynäs, och vann med 2-0! Efter matchen gick vi och åt lunch på Max (fy fy, jag vet! Två dagar i rad. Inte bra.)
Och sen spelade ju Luleå mot Södertälje. Dom vann med 5-0!!!!! Så jälva underbart bra! Man blir på så bra humör när man varit på en bra hockey match.
Nu sitter jag här och är helt slut. Har inte varit hemma en sekund den här helgen känns det som. Men vi har haft jätteroligt. Efter matchen for Karro hem till Överkalix för att titta på deras nya hundvalp som dom köpte i Torsdags. :) Och jag ska bara ta det lungt och äta choklad ikväll, skönt som tusan.



Fredag

(orkade inte skriva igår, så får bli nu!)

Dagen började med en sovmorgon, väääldigt skönt. Hade en lektion bara. Sen gick jag, Karro och Jessica på stan och väntade på att Chiara (en jättesöt tjej från Italien som bor hos Karro i Överkalix) skulle komma med bussen. Medans vi väntade hittade jag ett linne på gina, som jag köpte.
Sen när hon kom så gick vi och fikade på T.A. Chiara åt sin första semla, och hon gillade det! :)
Efter det tog vi bussen hem till Karro och satt där och tog det lugnt + bytte om. Och sen tillbaka till stan igen, åt på Max och kilade sedan iväg mot bowlingen. Jag vann med 100 poäng från tvåan ;) Heja mig säger jag bara!
Sen åkte vi med Per (?) till Porsön på nån fest som var där, och Jossi följde oxå.
Vid 11 tog jag, Karro och Chiara sista bussen hem, och det klev på ca 30 studenter från olika länder, Tyskland, Australien osv. Som var helt galna. haha!
Kvällen vart lyckad, och vi hade jättekul! (fick även träna på min engelska, som inte är den bästa) haha!!

Har ännu inte lyckats hur man får in bilderna från mobilen.. Så inga bilder från kvällen :(


Torsdag

skönt att veckan snart är slut! Och en skön helg väntar framför en.

Idag har jag stigit upp sådär onödigt tidigt för att gå till skolan. Hatar att börja 8.15... Man blir typ bortskämd av sovmorgon...
Aja, iallafall, tog en tidigare buss för att slippa pressas ihjäl på väg mot stan. Men det verkade som att andra hade den tanken oxå, eller så är alla väldigt tidiga. Det stog typ 6 stycken och väntade på bussen + att den redan var smockad. Så det hade ju inte spelat någon roll om jag tagit en senare egentligen!
Nåja.. dagen segade på och vi hade näthandel, fixade med nätbutiken tills ögonen fastnade typ. Sen lunch, idrott- vi hade boxning. Och sist svenska, då vi skulle skriva våra korta berättelser/noveller. Jag hade verkligen ingen fantasi, men slängde ihop nåt på "olyckligt kär punkten". Linda lär väl få sig ett gott skratt iaf!
Men något jag blev nöjd med här om dagen var mitt 2-minuters tal på engelskan. Pratade om.. jaa gissa, Bossen! Heheeeee. Nä, men engelska är inte min starka sida. Så jag vart nöjd.
Nu ska jag försöka röja lite i mitt rum. Börjar se lite väl stökigt ut!  hadetbra!


Denna otroligt sexiga bild på mig och Gab
är från i sommras. SOMMAR<3
(gab plattar håret) haha!

Onsdag

Asså jag har inget att skriva faktiskt.. Bara att jag längtar SJUKT mycket till Juni. Kan inte tänka på något annat..
Helgen kommer nog bli jättekul iallafall! Ska kanske och bowla med Karro och Jessica på fredag, sen lördag ska jag och Karro på hockey hela dagen. Söndag en stund oxå kanske :)
Nåja. Nu måste jag försöööka få in något annat i skallen än koserten.. Ska nämligen skriva en berättelse på svenskan imorn som ska vara "väl förberedd" LYCKA TILL, FANNY!

 
roliga mina ben ser ut. Men ojojoj så härligt det var. <3

Det är så sant så

Han kommer tillbaka, Bruce Springsteen, the boss - kalla han vad du vill. Men den 4-5 Juni står han (och jag) på Stadion i Stockholm. Jag skaaaaaaaa ha biljetter, spelar ingen roll om jag måste vara vaken hela natten på 123456 datorer samtidigt. Jag ska ha. Till BÅDA dagarna. Nu är det bara att börja räkna ned, underbara fantastiska Bruce! På måndag släpps biljetterna, jag kan inte vänta. Kommer inte kunna sova. Åååh, nu börjar jag snart gråta. Lät som att han inte skulle komma tillbaka.
MEN DET GÖR HAAAAAAAN <3<3<3<3<3



Måndag

Idag har jag och Tom varit tillsammans i 2 år. Det är en rätt lång tid det. När man tänker tillbaka så märker man att man mognat enormt sedan dess. Gick i nian och kände sig så stor. Haha..
Idag hade vi sovmorgon från bengts lektion. Så började inte förrän 11.10. Hade två lektioner, sen for jag hem och somnade i nån timme.Åt middag, for till stallet. Red Ayla idag, och det gick bra! Skitväder men ändå.
Träffade Tom en snabbis innan stallet och fick en puss.
Nu har jag börjat återfå min värme i kroppen efter en stor kopp te.
Ska bli grymt skönt att sova sen, men ska dock upp tidigare för att fara till doktorn imorgon.. Har egentligen sovmorgon.


HewhehehEhe!!!

Sara påminde mig just om att vi har sovmorgon imorn! Kan det bli bättre???? nää, tror inte det! :D :D

Söndag

Hallå! Idag har vi bara segat på hela dagen (Jag och Tom). Men sen vid 4 tiden började vi gå mot skurholmen. För att hälsa på Toms moster och äta middag där. Mötte även Tobias på vägen.
Vi blev bjudna på Lasagne och Chokladtårta. Det var super gott och trevligt. Träffar ju aldrig någon från hans mammas sida annars så. Men det var kul! Vi var där i typ 2,5 timme. Sen promenerade vi hem igen. Fast Tom och Tobbe gick hem till sig då:)
Ska försöka komma i säng i tid ikväll i alla fall. Börjar 8.15 imorgon.. Huvva..
Nu ska jag bara ta det lungt. Kanske bädda rent i sängen om jag orkar?



haha, Pappsen <3

Lördag

Det var en mysig kväll med Tom, vi firade ju somsagt våran 2 årsdag idag. Först åt vi en jättegod middag på Thai thai, och sen for vi på hockey. Luleå mötte linköping och dom förlorade.. Tyvärr. Men jag tyckte ändå det var en bra match.
Sen när vi kom hem såg vi på världens bästa film The notebook och åt godis. Mysigt värre!

  
 
 




hej!

Och god morgon, eller goddag?
Har varit vaken i några timmar redan, men ändå! Har svårt att bestämma kläder för ikväll. Det blir hockey istället för bio. Vi kände att det är roligare, men om vi hinner så kanske vi går bion oxå! :) Får se hur det blir.

 

Fredag

Skönt det har varit att vara ledig idag. Har inte gjort mycket alls, städat övervåningen och provat mina nya kläder! (förra inlägg)
Ikväll kommer Katrin och Stefan hit och äter. Det blir trevligt skulle jag tro. Sen är det ju Let's dance, som jag ska se! Tom kommer snart hit och då ska han prova kläderna som han beställde, två tröjor :)
Imorgon ska vi fira våran 2års dag, vi ska ut och äta och sen på bio. Det blir nog jättemysigt! Har köpt en skjorta åt honom som han ska få oxå.
Jag har inte mycket att göra för tillfället, så sitter och tittar på gamla bilder och olika sidor och bloggar. Ska väl återgå till det nu!


Yeeeah!

Mina kläder som jag beställt från ellos har kommit!! :)
Här är dom, är jättenöjd.

 
 
 


Tre pack linnen, blåa
Lila stort linne
Röd/rosa randig t-shirt
Rosa stor t-shirt med knappar på ryggen
Och ett par tygskor
Allt detta var på rea förutom skorna, så jag betalade under 500 för det!, värsta fynden.



Har för lite att göra..

Har du pojkvän? Japp
Vilken hårfärg har du? mörkblondt typ
Hur gammal är du? 17 snaaaart 18!
Vad ska du göra ikväll? sova,sovaaaa
Är du ofta seriös? inte allt för ofta kanske
Gillar du att kramas? Vem gör inte?
Hur många biologiska syskon har du? Ett
Har du utländska föräldrar? Nej
Saknar du någon just nu? Jo
Mjukisbyxor eller Jeans? Mjukisar är ju klart skönast
Bada eller Sola? Båda
Har du fräknar? På sommaren!
Favorit godis? Lakrits och Choklad
Anser du att du är stark? Nej..
Är du kittlig? Ja
Vad heter/hette din första riktiga kärlek? !
Älskar du honom fortfarande? Ja
Vad har du för mobiltelefon? Samsung u600
Har den kamera? Japp!
Vad har du på dig nu? Morgonrock och trosor
Hur mår du? Sådär
Vart har du ont någonstans? Magen
Vem kramade du sist? Tom
Vem pussade du sist? Tom
Vem vet mest om dig? Jag
Hur gammal vill du vara när du ska få ditt första barn? När jag inte längre är livrädd för det passar bra!
Tänker du gifta dig? Det tror jag väl
Är du förlovad? Nej
Har du något fint halsband? Jo
Är du bisexuell / homosexuell? Nej
Tre namn jag lyssnar till: Fanny, gumman, haha sen vet jag inte!
Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag oftast vet vad jag vill
Någonting jag inte tycker om med mig själv: För mycket
Detta är jag rädd för: Vara ensam, bli sjuk, mörker
Tre saker jag vill ha varje dag: Kärlek, glädje, socker
Tre saker jag absolut inte kan göra: nej men gud vad svårt..
Detta tycker jag om att göra: vänner, hästar, Skratta!!
Detta vill jag göra just nu: sova
Bästa känslan: må bra- känslan
Värsta känslan: Panik
Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Omtänksam och påhittig
Är jag kär just nu? Ja
Följande saker vill jag göra innan jag dör: det kan bli långt
Min käraste ägodel: alla mina saker :)
Något jag vill ha i present: Pengar, Kläder, Praktikplats:O
Favoritkläder: Strumpbyxor och nåt skönt
Favoritlåt just nu: Spelar ingen roll, bara det är Bruce
Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: idrott är kul. Samhälls suger.
Stjärntecken: Värdur
Favoritdoft: Typ källare! hahahaha
Detta äter jag gärna: onyttiga saker
Dricker helst: mjölk
Hit vill jag gärna åka på semester: Grekland
Färg på mina ögon: Blå
Min längd: 162 typ
Jag tror på: Lycka!
Jag spelar: skivor, spel ibland
Person jag beundrar: Säkert flera, men kommer inte på någon nu..
Favoritcitat: aaah. vet inte
Udda förmåga/egenskap: spreta på tårna? hah, Tom tycker det är kul iaf..
Om jag vore ett djur skulle jag vara: en fågel
Vad lyssnar du på just nu? Tom som slår pennan mot tänderna och tänker
Vad har du gjort/ska du göra idag? Skola, hockey
Vilken är din favoritrestaurang? koh pang yang
När badade du i en pool senast? Tror det måste ha varit på båten! :O
Har du varit med i någon skolpjäs? Jo
Vilken musikstil tycker du mest illa om? typ Greenday musik, och sån där galen när dom bara skriker
Har du bestämt vad du ska rösta i valet? Nej
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? nej, usch
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? vet inte
Vilken är din favorit bland tecknade serier? vet ej !
Kan du alla orden i nationalsången? tror det, eller nja
Badkar eller duschkabin? har inte badkar, men det är najs
Chips eller popcorn? popcorn
Vilken färg på läppstift använder du? Använder aldrig det
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej
Klarar du att tanka själv? Njaaaa
Vad var det senaste du handlade? En mer
Kan man vara vän med sitt ex? Ja :)
Vem var det du besökte på sjukhus senast? John
Hade du mycket hår som liten bebis? Ingenting nästan
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? ?
 Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? smörjer ansiktet

Nää, nu är det godnatt för mig.


Torsdag

Eller ska jag säga Fredag? Japp, för mig är det helg nu. Har avslutat Nk kursen så är ledig imorn. Skönare än skönast!!!
Idag var våran längsta dag. Men ändå inte så jättejätte jobbig. På näthandeln har vi börjat med våra nätbutiker, och det är riktigt roligt! Sen hade vi idrott och spelade innebandy, vilket oxå är roligt. Så helt okej dag ändå.
Nu sitter jag har i min mysigt morgonrock som jag fick i julklapp och tar det luungt. Kom hem från hockeyn för en liten stund sen. Tyvärr förlorade Luleå i sista minuten :( bajsbajsbajs... Och jag tyckte så synd om Linus Omark, började nästan gråta. hahah,.. sån är jag.

Nåja, nu ska jag nog gå och tvätta bort sminket. PUSS!


Onsdag

Kom just in, har varit ute och gått runt sjön. Det var iskallt ute, så nu sticker det i låren för att dom håller på att bli varma. Men gud vad duktig jag känner mig ändå!
Och träningsvärk från igår har jag, armarna håller typ på att ramla av känns det som. haha!
Nåja, idag hade vi bara två lektioner, Engelska och samhälls. Så det var väldigt skönt, orkar inte med långa sega dagar. Usch!
Nu borde mamma och pappa komma hem snart, får se vad det bjuds på till middag idag.

puss!

Tisdag

Var och tränade efter skolan, var ju ett tag sen om man säger så.. Det var jäävligt tungt i alla fall, har väl tappat allt sen sist..
Sen åkte jag och mamma en sväng på storheden, köpte ett par byxor och nya träningsskor, mina är HELT söndernötta där under. Så det behövdes om man säger så.
Var till moster och såg Luleås match, dom VANN! hejahejaheja! 2-1 mot Frölunda.

Hur som helst vann Bruce en Golden Globe för låten The Wrestler på Golden globe awards som han skrivit till en film med samma namn. Han släpper även sin nya skiva "Working on a dream" den 27 Januari! hihihi! HOPPAS, HOPPAS att det betyder ännu en runda till Sverige<3

Pusspusspuss!
Mest på Bruce

Godmorgon!

Ska packa träningsväskan och börja gå mot stan. Brukar göra det på Tisdagar när jag har sovmorgon. Skönt att få lite frisk luft på morgonen, hatar att sätta sig i en proppfull, varm äcklig buss.

Igår var första ridlektionen efter Jullovet, och det var väldigt roligt att komma tillbaka.
Hade bara en vanlig lektion igår oxå, sen kom en från Smedjan och pratade om praktiken. Måste hitta en plats!!! 

Nu ska jag gå, puss!


Söndag

Har inte ens orkat byta om till kläder idag.. Eller nu tog jag just på mig mysdressen. Funderar på att ta en lång dusch, fixa naglarna och sånt. Aa, så får det bli.
Såg Into the wild nyss, jag tyckte den var hemsk. Eller asså jag hatar när nån dör i slutet. Jag tycker om lyckliga slut.
Har inte mycket att skriva om denna dystra dag.
hejdå!


Lördag

Idag tog jag och Tom en prommis in till stan och Hemmakväll för att hyra film! Det blev PingPong kingen, Love guru och Into the wild. Vi har sett den första nu, och den var väl okej. Lite konstig?
Sen gick vi även till Willys och köpte onödigt godis.. Aja, det är ju ändå lördag! Men jag är helt proppmätt av det nu. KUL!
Ikväll ska vi väl se nån av dom två som är kvar eller kanske båda? Det blir bra.
Nåja, har fortfarande inte lyckats få in några bilder.. Vad gör jag för feeel? Jag blir tokig, vill ju ladda upp lite nya bilder. Och hur svårt kan det vara?
Haha, nu ska jag göra ett till försök. höres!

 

Fredag

Då var den första, korta skolveckan över. Skönt!
Jag och Sara gick och åt på max när vi slutat.. Jävligt dåligt men jävligt gott!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det visar sig väl :) Tom kommer hit snart, jag saknar min plutt. Har inte träffat honom sen måndag-tisdag nånting. Han börjar bli frisk nu i alla fall.
Måste återigen säga att det är sååå skönt med helg<3

Torsdag

Luleå förlorade IGEN.. Denna gång mot Brynäs med 1-0.. Fyy så tråkigt det är när det går dåligt. Fast jag tyckte ändå dom spelade bra, men hade otur. Såg matchen hos moster.
aahhh.. nu ska jag gå å lägga mig, skoltrött efter en dag. Vad sägs om det ?

Onsdag

Jag vill inteeeeeeeeeeeeeeee till skolan imorn :( Det känns fruktansvärt hemskt jobbigt.. Men tur att det bara är två dagar iaf.
Sen helg igen. Även fast man inte gör speciellt mycket på lovet så är det så sjukt skönt. Man uppskattar det inte som man borde, eller i alla fall inte jag. Som när man ska upp första skoldagen efter lovet och klockan ringer, jag tror aldrig någonsin jag önskar så mycket att få ligga kvar. Och sen när man väl är ledig så vaknar man tidigt.. Och allt man tänker att "det kan jag göra på lovet" skjuter man upp för att det känns som man har hur mycke tid som helst. Aja, blir väl lite skönt att få återgå till sin vardag (om man bortser från allt skolarbete som sakta försöker döda en).

Hur som helst var jag på stan med Josse idag. Hittade ingenting, men J köpte ett hårspray. Sen följde jag henne till ungdomsmottagningen och sen for vi hem. Har återigen försökt få in bilderna från mobilen men misslyckas..
Ska väl försöka lägga mig i tid ikväll så att man orkar öppna ögonen imorgon.. Ha det bra! puss


Jag smittade Tom med min förkylning, så han ligger
 hemma och har feber helt död, stackars babi!


Brilliant Disguise

I hold you in my arms as the band plays
What are those words whispered baby just as you turn away
I saw you last night out on the edge of town
I wanna read your mind and know just what Ive got in this new thing Ive found
So tell me what I see when I look in your eyes
Is that you baby or just a brilliant disguise

I heard somebody call your name from underneath our willow
I saw something tucked in shame underneath your pillow
Well Ive tried so hard baby but I just cant see
What a woman like you is doing with me
So tell me who I see when I look in your eyes
Is that you baby or just a brilliant disguise

Now look at me baby struggling to do everything right
And then it all falls apart when out go the lights
Im just a lonely pilgrim I walk this world in wealth
I want to know if its you I dont trust cause I damn sure dont trust
Myself

Now you play the loving woman Ill play the faithful man
But just dont look too close into the palm of my hand
We stood at the alter the gypsy swore our future was right
But come the wee wee hours maybe baby the gypsy lied
So when you look at me you better look hard and look twice
Is that me baby or just a brilliant disguise

Tonight our bed is cold
Im lost in the darkness of our love
God have mercy on the man
Who doubts what hes sure of

<3


Tisdag


Alltså.. har försökt koppla in telefonen i datan, men det funkar inte !!!! Hur jag än gör.. Har testat sätta i skivan som följde med men det händer ingenting. Gud vad less.. tänke få se hur bilderna blir, men icket!
Aja.. mer än det så har jag pluggat, skrivit klart en jävla Nk grej som ska vara klart på fredag. Sen har jag städat och legat och bläddrat i Halens, Ellos och HM som har kommit.
Jag längtar tills det blir middag, har inte ätit sen frukost. Har ont i magen och mår illa för att jag är så hungrig. Inte bra..

Imorgon ska jag gå på stan med Josse :) Det blir kul, längesen vi hittade på nåt. Saknar det!


Måndag




Hallå! idag for jag och mamma till Elgiganten för att hitta en ny mobil. Hade kollat ut en Samsung u600 innan, och dom hade bara en kvar. Rosa som jag ville ha! Så nu försöker jag hitta alla knappar och lära mig hur den funkar. Kan ju säga att jag har tryckt fel nåååågra gånger..
Aja, sen for vi till Helena, Göran och Vendela. För Vendela fyller 6år idag. Fikade och lämnade present. Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Kvart över sex kommer mormor och hämtar mig, vi ska gå på hockey. Hoppas dom vinner! Puss

Söndag

Idag när jag just hade vaknat och såg fram emot en lugn dag så ringde Elisabeth och frågade om jag kunde komma och jobba. Så jag och Gab for vid 11 tiden. Kom hem strax efter 4.. Och var helt slut och vrålhungrig. Hade bara ätit en macka och en apelsin på morgonen. Men som tur var gjorde pappa palt, och nu är jag helt proppmätt istället!
Var på stan igår. Två tröjor, en lång kofta och en kjol fick följa med mig hem, jag är nöjd. Sen beställde jag lite allt möjligt från ellos för nån dag sen. Så snart kommer väl det oxå :)
Tom har haft fotbollscup hela dagen, och om jag förstod det rätt hade dom vunnit. Han kanske kommer hit ikväll, annars blir det att lägga sig tidigt. Tröttttttt..

underbar bild från medelhavskryssningen i somras.


Just det, funderar på en ny mobil, kasnke byta till Samsung ett tag? Gillade min gamla.

2009

hej. jag har inte varit speciellt aktiv på senaste tiden. Men jag tänkte att jag kan ju ändra på det nu när det är nytt år och hela köret.
Så här är jag!
Hur som helst, idag steg jag upp klockan 7 för att jobba på mammas jobb, vi skulle inventera. Det tog kanske 6 timmar, och jag tjänade 300kr :)
När vi kom hem somnade jag, och nu kommer jag inte kunna somna kväll..

På nyårsafton var jag bara hemma med Tom (hade feber och mådde skit) Men det var mysigt i all fall. Vi gjorde middag och sen kom Jesper hem och då spelade vi spel. Vid halv 12 gick vi iväg till Tom för att skjuta raketer och skåla med hans familj. Vi blev kvar där till 1 tiden. Sen såg vi Sex and the City. Jag somnade inte förrän 5..

Och jag hoppas verkligen att 2009 blir ett bättre år!

RSS 2.0