johorru,

Nu äre skola IGEN, fan va det kan ta sig :O:O!!! jag bara haaaaaaatar skolan just nu asså :S eller typ alltid men..

helgen har varit rätt blandad. Fredag misslyckad, orkar inte berätta. Lördag lyckad, myspys med älsklingen :) massa tända ljus och gomiddag osv <3
 Söndag var OKEJ, men endast okej. Jobbade i helgen. det var de mest jobbiga och äckliga. MEN jag får ju pengar så..
Nu måstee jag verkligen plugga matte, ligger nåååågra veckor efter, men det är för att vi har en vikarie som verkligen suger snopp! huvva.. NU måste jag börja ! :O hejdå

längesen

jag skrev. Men jag har redan tappat orken ;o Och just nu har jag inget intressant att skriva, för det ända jag kommer skriva är nåt deppigt och tråkigt. Så lika bra att låta bli då va?
Idag var jag hos Bagossa, var ute och tog en prommis i skogen, tror hon gillade det. Hon blev bara lite crazy på hem vägen ;O men de är ju som vanligt då :>
Och imorn ska jag vara med sara, jossi, rebecca, maria osv på kvällen :) det blir nog najs..

i missssssssss you.... :(

onsdaggg

Idag hade vi prov i turism, det gick inte speciellt bra. men jag ska ju ändå inte välja de så ;> (tror jag)
Nu ikväll har jag inte gjort nånting,. bara sett på tv och legat i soffan.
och nu ska jag sova, är ledig imorn men ska till tandis klockan 9.. huvva!

Jajja, imorn åker vi :) så hejdå och godnatt!

SÖNDAG

Idag på morgonen jobbade jag, och gissa vad ? de var nått jälva äckel som hade spytt på ett hotellrum.............
Hela badkaret och sängen, kudden + alla handdukar var nerspydda :S:S HUVVA!
Men jaaa, iaf. sen hjälpte jag pappa med golvet i källaren som inte blev klart. somvanligt!
 På kvällen såg vi die hard 4 (?) typ :) Den var ganska rolig faktiskt.
 OCH NU så ska vi ta det lugnt, Tom ska sova här. FÖR IMORN ÄR VI LEDIGA :D yeeeah! hejdå, godnatt!

hängig fredag...

Jag började skriva värsta inlägget, men jag tog bort de. Tror ändå ingen skulle bry sig om de jag skrev om ens nån läser det.. bläääää vad less..... jag ids inte skriva nåt idag. hejdå!


Torsdag idag!

Torsdagen var slö som vanligt. väääldigt skönt! Tre lektioner. Men efter jul blir de hemskt, att gå till 5.. Aja, sen när jag kom hem gjorde jag ingenting typ i flera timmar (som vanligt). Senare på kvällen började jag och mamma skrapa källar trappen för att sätta nytt golv och måla osv. SJUKT JOBBIGT! Nu har vi hållt på i typ 2 timmar kanske. med endast sex trappsteg. Bara fem kvar, de tar sån jälva tid. Och skitig bilr man vill jag lova.

Hur som helst så ska jag hoppa i säng vid 9 hade jag tänkt, får se hur det blir med den saken.. Och en sak som blir jävligt najs är att vi är lediga på måndag och har typ en lektion på torsdag, och sen på torsdag kväll så far vi. Så då är jag är ledig på fredan. Sköööööööööööönt<3                            

  JAG VILL HA REBECCA I MIN KLASS, KOOOM! jag klarar mig inte utan dig.. :(

trött onsdag ;o

Idag när klockan ringde kändes det som att jag hade sovit max en timme.. Har inte varit såhär trött sen 9an typ, när man gick med pyjamas till skolan, Haha! Men ja.. iallafall, dagen gick sjukt trögt fast turism provet gick fan bra, även fast vi har haft EN dag på oss att plugga, vg- :) nöjd.

Sen for jag och min familj till storheden, köpte inget eftersom jag vill spara mina pengar till Stockholm :) Nu är Tom här, och han skulle cykla hit, meen han fick inte upp låset ( har försökte elda upp det) så han sprang hit, omg! haha. Nee, nu ska jag gå och mysa med han en stund för idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Säger jag iaf (A)

Hejdå :)

Desperat housewives

Äntligen tisdag och desperat housewives igen :D världens bästa program nånsin! :) tyvärr vet jag redan vad som kommer hända, men ändå SUPEER.

Skolan var inte de roligaste jag har varit med om asså.. 6 lektioner på en dag är allt för mycket,. Och turismen med Therese är typ de värsta jag varit med om, fyfaaan! Efter skolan for jag hem och sov en stund, vaknade av att pappa ropade att de var mat. Sen for jag och Tom hem till han och kollade på vänner och joey. Vi åt Katarinas goa bullar oxå:) Nu har jag tyvärr inget mer att skriva, eller jo, att jag älskar min Tom mest i hela världen <3 :) hejdå!

iskallt!

Idag var det typ 12456 minus grader ute, jag höll på att frysa ihjäl när jag gick från och till bussen. HUVVA :( Men jag fick en ny jacka av mamma idag :D:D:D och en mössa, så nu ska jag inte frysa nåmer :) yee!

På idrotten hade vi fångarna på hälsans hus (?) och min grupp vann :D så jälva bäst! Sen efter skolan var jag och Tom och fikade på sub. Och nu är jag trött som en mussla och vill bara gå och sova.. Men nu ska jag och älsklingpälsklingen gå och duscha, very najs!

Kul att jag typ får ont i magen för att jag saknar mina älsklings Rebeccor varje dag i skolan. Det är så hemskt utan er två flickor.. :(

sötbild, haha<3

söndag, alltid lika tråkig..

Idag när jag for till stallet träffade jag Katarina :D de var läängesen måste jag säga. Bagossa har inga broddar så gick inte att rida.. Så försökte få den fluffiga vinterpälsen ren ist ;> Sen såg jag och Tom på film och åt glass och Choklad, mycket gott ! Han släkte nyss sänglampan, och nu han han somnat :) sötnos, jag måste gå och bita han i örat!

Det känns verkligen inte så lockande med skola imorn.. Men om två veckor, den 15nov far jag mor och Kajsa till Stockholm. Måste säga att jag LÄNGTAR! :D:D

hallådär

Nu har jag oxå skaffat mig en blogg, jag kan ingenting. Men de är väl värt ett försök ? :D




RSS 2.0