Fyfan..


Har just tvingat i mig en Strepsils.. Så jäävla äckliga! Eller först när man sätter in den i munnen smakar den jordgubb, och det är ju gott. Men ju längre man har den i käften ju mer börjar den smaka medecin. Och så börjar det bränna på tungan. USCH!
Man får verkligen kämpa för att inte spy! Så illa är det.. Och det värsta är att man alltid hinner glömma hur äckliga dom är mellan gångerna.. Huvva...


Söndag

Faaaaaaaaaaaaaan vad less....... Jag kan inte ens svälja, min hals är svullen som fan och huvudet sprängs.. Jag HATAR att vara sjuk :( Det är så satans jobbigt och tråkigt.
Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon, troligen inte men man kan ju hoppas.. För det är så jävla jobbigt att missa måndagar.. Och bilden.. fanfanfan...
Jag och Tom skulle på bio och se Madagaskar 2 idag, på en typ förhandsvisning.. Men han fick ta med Tobbe istället, jag orkade inte ens upp ur sängen..  KUUL!

Min dag har ju varit väldigt rolig.. Legat halvdöd i soffan. YEY!!!!

Lördag

Idag känner jag mig väldigt förkyld, kan knappt svälja och min näsa är typ ur funktion!
Hur som helst, jag och Tom satt och kollade på Svampbob fyrkant, det är typ svampbob maraton på Nickelodeon. hahahaha! vi åt chokladbollar och drack cola. Har hållt mig helt från gosaker i två veckor, så det förtjänade jag :D
Har nyss duschat och funderar vad jag ska klä på mig. Ska på Hockey med mormor och moster senare! Sen ska jag äta middag hos moster.

Jag satt och kollade igenom gamla bilder på datan, och hittade bilder på Merry från när vi var i Fjällen. Hon har damp för att hon hatar sitt lilla täcke! Och gör allt för att få av det! HaAHAhahahH!!

     


 

Men visst är hon söt ändå? :)

En del av mig.

Du var en del av mig, inte längre. Det gör ont i mig när jag tänker på det. Allt vi hade, allt vi delade.
Kunna säga precis vad som helst, och du förstod. Våran humor var den bästa, ingen annan som förstod. Bara du och jag, varje dag. Alltid skulle det vara så. Men det blir aldrig som man tänkt sig. Ung och osäker, visste inte vad man ville. Visste inte hur det skulle bli senare. Att man inte kan ta för givet. Det är något jag lärt mig. Och om du bara visste hur jag känner, hur djupt inne i mig jag ångrar. Jag kan tänka på dig, och det ända jag får fram är ett leende. Som påminner mig om våran vänskap, för det vi två hade. Det var något väldigt fint, ömtåligt och helt oförglömligt.

Jag kommer alltid älska dig..

Torsdag

ikväll ska Tom komma och sova här, vi ska se Grey's från igår. Hann inte se det, för vi var på Jourcentralen i typ två timmar. Eftersom jag hade så ont i bröstet. Men det var inget farligt, ska bara vila från att träna i en vecka typ.
Aja, iaf! Sen ska vi se 50 first dates, som vi har hyrt. Har aldrig sett den! Men det lär bli en skön kväll, bara ligga i soffan och mysa.
Imorgon börjar jag 12, med en lektion, NK. Sen får vi se vad som händer. Skönt med helg iallafall!




<3

Onsdag

När jag vaknade imorse mådde jag inte allt för bra. Tänkte inte gå till skolan men eftersom vi hade redovisning i Samhälls så tvingade jag mig själv. Plus att vi har prov i Småföretagande nästa vecka. Och jag fattar NOLL, så kände att det var en bra ide att gå på den lektionen..
När jag kom hem skottade jag snö ( pappa och mamma blev mycket glada!) och sen diskade jag bort i köket, tömde diskmaskinen osv.
Nu är jag med Tom, eller han ligger och spelar på mobilen.

Jag har haft ont på ett konstigt sätt i bröstet hela dagen.. Och jag bilr självklart väldigt orolig. Kan vara från då jag tränade, hade dock redan innan jag tränade. Men jag hoppas på något sånt iaf.. Mamma tyckte iaf att jag skulle vila från att träna på ett tag och se om det blir bättre, så ska nog göra så.

Aja, nu känner jag att jag måste på tooooa! Och ikväll äre Grey's!!<3

Tisdag

Började 13.15 idag, pga att vi har halvklass i NKn. Så jag sov till kanske 9.. kämpade för att somna om, men det gick inte alls. Så då steg jag upp och gjorde lite frukost och såg på Top model.
Sen tog jag en promenad in till stan, var lite tidig så jag gick förbi willys och köpte en macka och sen gick jag till mammas jobb och åt lunch.
Var i skolan i kanske 40 minuter. Skulle bara göra klart en uppgift och sen fick vi gå.
Väntade på Gab en stund och sen for vi och tränade!
Kom hem, åt middag. Och nu har jag slagit in lite julklappar. Snart äre Desperate Housewives!! Underbart!


Hahahah, jag hade lite tråkigt imorse, så det blev endel mindre fina bildeR!

    
    
 

Måndag

STORM ute, hela natten och hela idag! Hade svårt att sova och mådde inte allt för bra då jag vaknade. Trött, hungrig och illamående. Aja, bara att tvinga iväg sig till skolan, går ju somsagt till 5 och har bild. Och det känns väldigt jobbigt att missa..
Fick reda på hur det gick på läxförhöret i Praktisk marknadsföring B, jag fick 21 av 21 MVG!! Duktig jag är ibland :)
Sen på bilden glaserade (?) vi våra saker vi gjort i lera (jag gjorde en skål) och ritade med vita pennor på svart papper. Det gick segt, men fick ändå gå lite tidigare!
Sen for jag ut till stallet, red Virre. Han var pigg och lite busig i början, men sen återgick han till sitt vanliga jag. haha!
  Nu sitter jag bara här och känner hur skönt det ska bli med sovmorgon imorn. Jag behöver det somfan!


  
Min skål. Och Virre med sin snygga frilla!


Take me back..

              

Barcelona 2008 <3


Lördag och Söndag

Jag orkade inte skriva igår, så jag gör det nu istället!

Lördag
Jobbade 11-13, Gab oxå! Det gick bra, Sen skyndade jag mig hem för att hinna byta om och så, för vi skulle till coop och äta innan hockeyn. När vi kom dit så var matchen flyttat till 19.00 iställer för 16.00!!!! Så vi åt och sen for vi hem en stund och väntade.. Hur som helst, blev det 3-3, dom spelade mot Brynäs. Trött och less efter allt väntande och tajta jeans som sakta men säkert dödade mig så for vi förbi hemmakväll och hyrde några filmer. Såg en av dom Brudens bästa man, när vi kom hem. Efter det var jag hur trött som helst, så då var det bara att hoppa i säng.

Söndag
Idag vart en såndär typisk Söndag, äta frukost... slöa slöa slöa... Se på film, Hancock.... slöa slöa slöa.... hjälpte mamma att byta gardier osv. Och nu sitter jag här och väntar på en tidig god middag. LASAGNE!
 Imorn är det min jobbiga måndag som gäller,. Får se om jag överlever dagen. Hej!


    

Fredag

Min dag började med att jag och Tom tänkte fara och träna ( jag var ledig och han började 12). Men han orkade inte och ville fortsätta sova, så förvånande.. Jag som är morgonpigg kunde ju såklart inte somna om, så jag gick och åt frukost och duschade.
Sen for vi in till stan. Tom gick till skolan och jag gick och mötte Kajsa, som jag inte träffat sen hon flyttade till Kalix. Vi gick på stan i nån timme och pratade medans hon letade en ny jacka.
Sen kom Gab och gick med oss en stund. 
Efter det for jag vi ( jag och Gab) hem till henne och gjorde mat. HAHHA!!! Det var så jävla kul, en katt hade tagit sig in i deras hus och låg och sov i hennes mamma och pappas säng. Det går inte att beskriva hennes min när jag frågade om dom hade en katt. Hon flög bak typ en meter och skrek "VA?!?! ÄR DET EN KATT DÄR INNE??" hahahahah, sen jagade Robert ut den.

Nu sitter Tom och Mattias och spelar gitarr och jag sitter här. Blir väl att se idol skulle jag tro! ha det bra, puss!

 
Bara därför måste jag lägga upp dom här gamla bilderna på dom små sötisarna! hahahah


Tack för allt du står ut med<3

 

Torsdag

Sitter här med sprängande huvudvärk och mår väl sådär...
Är ledig imorgon, så det är ju alltid något. Ska (enligt mina planer) hinna och träna nångång under dagen. Får se hur det blir med den biten!
Jag saknar Louise och längtar till jag får träffa henne. Men det är ju inte allt för länge kvar. <3

Fick veta att jag hade Vg på Hans-åkes prov idag. Fast det råkade Bengt säga i Tisdags när jag hade utvecklings samtal. Fick även veta att jag ligger på vg/mvg i dom allra flesta ämnena. Och att han är stolt över mig, kändes toppen great!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och vänta på att maten blir klar, min mage skriker efter mat..

Onsdag

Idag har jag och Tom varit tillsammans i hela 1 år och 10 månader. det är läskigt att tiden går så himlans fort. Men det har varit bland den bästa tiden i mitt liv!


bilden är tagen av Kajsa, sommaren 07


Iallafall, när jag kom hem från skolan gjorde jag en SUPER god smoothie och sen somnade jag på soffan. Hahah, Nu ligger Tom och läser en bok, och jag sitter här. Borde kanske göra bort lite läxor, men det känns sååå jävla jobbigt. Något positivt är att det är Greys idag, och att jag bara går i skolan imorn och är ledig på Fredag. Nu ska jag gå och pussa min pussis! hejdå


Måndag

Idag hade vi sovmorgon för Bengt var borta, så jag var duktig och tog en promenad in till stan på morgonen! Dagen gick ganska fort för att vara måndag, så det var skönt. Sen vare bara hem, äta och sen iväg till stallet. Fick rida Nicke idag, haha. Kulkul!
Nu sitter jag här och småfryser, funderar på om jag ska göra lite te. Vi får se!

Jag längtar tills vi far till Stockhooolm! Och det är ganska snart faktiskt, lite mer än två veckor bara :) YEY!

  


Lördag

Var och jobbade idag, började 11. Det var ganska lugnt, och var in i rum 417. En svit som jag aldrig varit in i. Såg välidigt annorlunda ut där. Slutade vid halv tjugo i två nånting. Då följde jag mamma och Katrin på stan en stund och sen åt vi på Dagobert. phuu, nu försöker jag få tag på Elisabeth och fråga om jag kan vara ledig imorgon, vill följa till Ikea..
Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Tom är i Kaunisvaara (?) hela helgen och typ hjälper till med nånting! Så jag är Tom-fri, haha.
Jag tror jag måste lägga mig och vila en stund, blev sjukt trött..

 




 


Måndag

Kom just från stallet. Det gick inte alls bra idag tyckte jag..
Sitter i morgonrock och myser. Är trött som tusan och känner mig inte så pigg, har sjukt ont i skallen (som vanligt då).
Sovmorgon imorn, sköntsköntSKÖNT!!! Sen blir det väl att träna. Och så måste jag göra Svenska uppgiften oxå. Aja, orka tänka på sånna tråkigheter. Har sovmorgon varje dag den här vecka från och med imorn, för vi har nå himla mr/pr/nånting dagar Torsdag och Fredag. NAJS! :)

nu får det räcka för idag, heJ!

Söndag

Seeeg dag var det första jag tänkte imorse. Och det blev det oxå.. Gjorde ingenting fram till vi for till mormor och morfar och åt! Det var gott, och jag är fortfarande proppmätt.
Kajsa har fixat min blogg, och det vart superfint! :) tacktacktack
Igår städade jag och mamma hela huset och sen for vi på storheden en stund, köpte en mysig ljusslinga som jag har hängt upp i mitt rum, visst vart det fint ? :D 

  

Torsdag

Halloj! Idag kändes det jäävligt tungt att stiga upp.. Personlig försäljning, Näthandel, idrott. Egentligen svenska oxå. men inte idag. + att det var leverbiff i skolan.. Fattar inte att nån kan stoppa in det i sin mun. Kan inte ens känna lukten av det!
Iallafall., dagen var inte så jobbig men lektionerna är så långa och dom värsta i veckan, näthandel och personlig försäljning.. Sen efter idrotten gick jag och Gab iväg till Nautilus och tränade, fick väldigt ont i ryggen. Men det går väl om. Känns bra att ha varit och tränat !

Imorn sovmorgon till 12!!!! U N D E R B A R T!!! Nu ska jag söka efter min pojkvän som troligtvis är inne hos Jesper. Kul! 

Godmorgon.

Tisdag idag. Vilket är helt underbart, för mina måndagar är allt för långa och då behövs min underbara sovmorgon på Tisdagar!
Idag ska vi få veta NK provet. Hoppas på vg iallafall. Sen slutar vi vad jag har fattat. För min grupp är klar med arbetet vi håller på med på andra lektionen. Så då ska jag, jessica och Karro och träna! Har börjat ta tag i träningen nu. Så det kanske ger resultat nångång. 
Och så måste jag börja med mitt Samhälls arbete nu. MÅSTE! Men känner inte alls för det. Ikväll är det DH, veckans höjdpunkt :D

Sen måste jag ju bara tillägga att LuleåHockey vann igår! Hejaheja!


RSS 2.0