seg tisdag..

Dagen har verkligen gått i snigelfart.. Det har varit jobbigt och blääää. MEN, jag klarade matte omprovet. Glad jag blev. Hade ett poäng för lite, men jag fick G iaf! skööööönt att ha gjort bort den skiten nu.
Efter skolan var jag med min snygga pojkvän en stund. Vi skottade snö åt pappa (han blev glad) och satte fjädrar i busken utanför huset :D Blev mycket fint! Sen åt vi pannkaka och for iväg till team sportia och köpte lite grejjor! Och sen till kvantum och köpte godis till påskägg. 
Jag har sjukt ont i min handled efter att ha skrivit två grejer tills imorgon, en i turism och en i svenska. Duktiga jag!
Nu blir det soffmys med tv och sånt! Ska dricka ett stort glas vatten, det får man alltid för lite av..

Pussar :)

Måndag REDAN

Sjukt jobbigt med skola.. Har kännt mig trött och seg, kan bero på att jag typ haft feber hela dagen.. Jag var med på idrotten nu, har inte varit det på väldigt länge om jag säger så :O Men vi hade tråkig teori och sen var vi i gymmet (ännu tråkigare) När jag kom hem gjorde jag chokladbollar och tröck i mig ett par stycken. Sen gjorde jag mat och jesper hade träning, och han sa inte det i tid, så nu hann han inte äta!! dumma unge...
Sitter jag här alldeles ensam, det är så tyst och läskigt. Men vafan jag är ju tuff. eller ?
Ska skriva en grej till svenskan oxå, som ska in på onsdag typ. Då har jag nåt å göra i typ 15min. KUL
Och snart kommer mamma och pappa hem, jag längtar lite. Mamma har nämligen köpt lite roliga saker på Taxfree tror jag :D:D Sen får jag ju lite sällskap då oxå!



Dagens bästa: Våran flykt, haha!
Dagens sämsta: förföljd av en svans
Dagens Klädsel: Ljusa jeans och vit/blå/turkos tunika, stövlar
Dagens smink: mascara, skuggor, rouge
Dagens frisyr: utsläppt och plattat
Dagens vill ha: SÄLLSKAP
Dagens köp: tuggis
Dagens väder: grått och ruttet :S
Dagens humör: sådääär

Lyssnar på lite mys-musik och chillar, puss

Ge min lite värme..

Det är så himla kallt ute :( Men ändå känns det att våren är påväg. För det blir bara ljusare och ljusare + att snön försvinner mer och mer. Skööönt. Och jag verkligen äääälskar våren!
Idag har jag iaf varit ut till mormor och morfar (stugan) och letat fram skidorna i garaget. Ska ju till fjällen på lovet. Och vi ska åka längdskidor, med andra ord: jag kommer ta livet av mig :O Men iaf, provade med pjäxorna på oxå. Dom passade fint, och vi testade åka litegrann. Men det gick som inge vidare om jag säger så. uppförsbackar eller nedförsbackar spelar ingen roll, jag flyger iaf! hahaa, så det blir ju intressant och se hur det går i Abisko. Sen plockade jag och mormor påskris till mamma, för det ville hon ha. Och eftersom hon inte är hemma så blir det mitt uppdrag.
Efter det for vi till Mattias och Erika ( morbror och hans tjej)  och hälsade på. Jag har ju nämligen fått en ny kusin, lilla Sally :)  Så vi var ute och gick med vagnen och sen fikade vi. Mysigt och trevligt!
Just nu sitter jag här och har sjuuk huvudvärk och känner mig hur trött som helst. Ska väl ta och lägga mig i tid idag. Får se hur det blir med den saken. Som vanligt..
Imorgon kommer iaf mamma och pappa hem från Lissabon. Måste säga att jag saknar dom litegrann, blir ju som så tomt här hemma när dom är borta.. jajja, nu ska jag gå upp och vänta på att Parlamentet börjar,

Puss och kram!

image26
Vaknade även upp brevid min älskling imorse <3

Bodeen

Idag var vi till Boden och badade, det var väl okej. Inte som när man var liten precis, satt mest i bubbelpoolen. Mys! Sen blev jag så sjukt trött så sov typ hela vägen hem.
Städade huset och så nyss, skönt att ha de gjort! Nu väntar jag bara på Josse och Gabban som ska komma hit. Vi ska väl äta och mysa typ :) Och sen kommer Tom och sover här.
jaa, har väl inte gjort så mycke annat idag, sov hos mormor från igår till idag. Men annars inget alls.

Dagens bästa: bada :)
Dagens sämsta: Förkyld.
Dagens Klädsel: Mörka jeans och gul topp
Dagens smink: mascara, rouge
Dagens frisyr: utsläppt och ruffs
Dagens vill ha: glädje
Dagens köp: maten och glass på badet
Dagens väder: soligt och kallt 
Dagens humör: helt okej! :)


Skola idag

Idag var jag i skolan iaf, jobbigt. Men tyvärr ett måste.. Dagen gick ändå rätt fort. Slutade kring halv 1 nångång. Så då tänkte jag " jaa vad bra, då hinner jag städa innan helgen" HAHAHAH, jag somnade :( Så göre kanske på söndag, innan mor och far återvänder från deras resa. Men har iaf pluggat matte med Tom nu typ hela kvällen. Så SNÄLLASNÄLLA gud, låt mig klara det!
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, men det blir nog inte av om jag känner mig själv. bhuu jobbig jag är.. Haahha!


  pusshäj!

Eftersom att sommaren är det jag vill ha mest,

så kommer här lite sommar bilder!

           

sjuk, trött och allmänt less..

Jaa, denhär förkylningen har tydligen inte tänkt ge sig alls. Väldigt jobbigt! Så den här dagen spenderas med dator, tv, dusch och sånt trevligt. Men man blir ju ändå så himla less.. Har fixat mina naglar, det vart superbra. Jag är nöööjd :)
Humöret har väl blivit lite bättre än igår. För igår var det verkligen blää.. Men efter jag fått sova och äta lite så gick det värsta bort. Men ändå, att man kan känna sig så meningslös? ajaa, i helgen ska jag umgås med Josse och Gab, det ska bli mysigt och jätteroligt. Vi hade ju så kul förut. Och så ska och jesper och kanske Tom (?) åka till boden och bada. Kajsa kunde inte följa, men jag ska tjata lite till innan jag ger upp :P
Imorn hade jag iaf tänkt orka mig iväg till skolan, missar ju så mycket och så är det ändå en skön dag, för vi har ingen bild, så då slutar jag vid halv 1. Skulle slinga Jessikas hår imorgon oxå. Och städa. Ändå skönt att ha nånting planerat. Ikväll äre Grey´s, ett måste! Nu ska jag gå och göra något annat meningsfullt här hemma, alldeles ensam. Puss!

....................

jag orkar inge mer, jag är så less, så jälva less. Fyfaan:( jag orkar inte skriva nånting. hejdå. :/

Ajajajjj..

Jag var tvungen att gå hem för att jag hade sån sjuk mensvärk.. Plus att min hals är svullen som fan.. FAN va less jag är på att vara sjuk. Har fan varit sjuk mer eller mindre sen julen. bläääääh :(
Så sen jag kom hem har jag bara typ druckit en kopp jordgubbs te och ätit en stoor bit av den underbara chokladkakan mamma har gjort <3 Sov ett tag, tills Tom plingade på dörren och jag var tvungen att gå och öppna. Jobbigt! haha. Nu sitter jag bara här och tar det lungt, känner att det är dags att ta en alvedon snart. Inte så händelserik dag dehär. Men nåra rader blev det ju. :)



Dagens bästa: typ chokladkakan, hah
Dagens sämsta: mensvärk och ont överallt..
Dagens Klädsel: Mörka jeans, brun tröja och svart kofta.
Dagens smink: lite av varje
Dagens frisyr: utsläppt och ruffs
Dagens vill ha: en alvedon
Dagens köp: inget
Dagens väder: grå himmel, slask och jälvigt 
Dagens humör: blä. :(

Friluftsdag imorn, vet inte om jag orkar nån jävla promenad på isen, lär ju vara blött som faaaan..


baby we were born to run

Bruce <3 sitter och längtar till 4 Juli, det ska bli underbart, heelt underbart!
Jaa, jag klev iaf upp vid halv 10. Eftersom jag skulle jobba. så när klockan var vid halv 11 typ så gick jag och frågade om pappa kunde skjutsa mig, men icke! så det var bara att springa till bussen. TUR som jag för en jälva gång skull hade så var det 2min till bussen gick. Och nästa efter typ en halvtimme. Så annars hade jag kommit försent! Gick där ensam på våning 3 och var lite små rädd (som alltid), men det är faktiskt jätte tyst på söndagar när alla checkat ut. Men skönt att vara ledig nästa helg alltså :)
Iaf, när jag kom hem så städade jag hela huset (mitt sätt att betala tillbaka min nya mobil) Inte det roligaste. Men jag är fan bäst på att städa! Och jag är snart klar, eller jaa lite i köket kvar typ. Men orkar inte just nu.
OCH JUSTE, Matchen var svinkul igår! Och dom vann, så dom är alltså kvar i elitserien nästa år oxå. Najs som tusan.
Haha, och ikväll kanske jag och mor ska på vattengympa, det ingår i gymkortet! :)

Dagens bästa: finns inget typ
Dagens sämsta: vädret, humöret, hela dagen
Dagens Klädsel: som igår, jobbkläderna alltså blå pikétröja och svarta brallor
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt och lika tråkigt som igår
Dagens vill ha: glädje
Dagens köp: ingenting
Dagens väder: åt heelvete!, blåsigt, snö/regn och bläääääääääää 
Dagens humör: typ sämsta på länge


Jobbigt att jobba

aa, det äre verkligen. Har varit och jobbat nu, ont i ryggen, fötterna osv får man.. Men ett plus är väl att jag får pengar, men sen vare nog slut plus.
Nu sitter jag här och chillar, ska snart gå och duscha hade jag tänkt, MMmm<3 lövli. Så ska jag på hockey sen, måste få tag på Tom, annars måste jag gå själv... Sara skulle följa eg, men hon kunde typ inte.. 
Åså måste jag laga mat till mig och min bror sen eftersom mamma och pappa ska bort och äta. Ännu mer jobbigt! För tro inte att jag får hjälp av han!!:o

 

Dagens bästa: Inget än sålänge, hockeyn sen kanske
Dagens sämsta: jobbjobbjobb..
Dagens Klädsel: Nu, jobbkläderna alltså blå pikétröja och svarta brallor
Dagens smink: lite mascara
Dagens frisyr: uppsatt och jävligt
Dagens vill ha: Sällskap
Dagens köp: inget
Dagens väder: KALLT, var -18 imorse!!!!
Dagens humör: inte allt för bra.

 

Nu ska jag kila, pusshäj!

kort men jobbig vecka

Jaa, vi har hunnit gå i tre dagar, har redan haft två prov!! Så den som trodde att handels var en chill linje har jääävligt fel ska jag säga.
Idag hade vi iaf dataprov, vi satt och hjälpte varandra hela tiden, så kanske blir ett G iaf. Jag är trött och är på sjukt dåligt humör.. PMS kallas det. blääähh
När jag kom hem så somnade jag (inte så ovanligt). Sen hjälpte jag papi med maten och så åt vi, nu är jag helt proppmätt och det känns som jag ska sprängas.. Oj vad klockan är mycket, måste gå och se på lets dance nuuuu! Och förresten, mamma och pappa bjöd mig och tom på hockey imorn, men Tom är så pessimistisk så får se om han får följa, haha!

Dagens bästa: Att det är Fredag
Dagens sämsta: Matteläraren och dataprovet
Dagens Klädsel: svarta jeans, vit/svart tunika och stövlarna
Dagens smink: mascara, rouge
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens vill ha: Ledig helg, vilket jag inte har :(
Dagens köp: inget.
Dagens väder: Soligt, men kallt
Dagens humör: lite smått less 


PUSS!

Ingen bild på två veckor!

Idag är det Torsdag och Torsdag är = slutar fem.. Sjukt jobbigt. Men iaf, nu håller vi på med att man ska vara i grupper och typ ha ett företag, En affär. Det är jag, Maria, Linus, Robert och Sebbe, gissa vilka som gör arbetet ? Joo, jag och Maria. För dom söta små pojkarna bara sitter där och svammlar :) KUL <3 och förreseten, vi har en blomaffär, hahaha!
Sen på vårt långa hål idag så gick jag, jossi och en stund sara på stan. Sara skulle å klippa sig sen så hon gick ;>
Efter ca 3 timmars väntande så började bilden, jag målade ett fint hus med många färger och jossi en bil, mvg till oss säger jag bara. Ritade skuggor oxå så nu slipper vi bilden i två veckor, YESYESYES!!!! Sen är det fan påsklov, vilket innebär att jag (som hållt mig från godis sen nyår) ska få ett underbart stooort påskägg :D det har jag bestämt!
Nu sitter jag är utsvulten och väntar på mat. Hoppas det är gott så jag blir mätt. Sen kanske jag går iväg till Tomsen en stund, beror på om jag orkar. Det typ snurrar i skallen för att jag är så trött..




Dagens bästa: Maten i skolan, så jälva gott!
Dagens sämsta: Att gå till fem.
Dagens Klädsel: blå jeans och grå topp
Dagens smink: mascara, rouge
Dagens frisyr: Uppsatt, luggen oxå (ovanligt för mig)
Dagens vill ha: MAT
Dagens köp: jeans shortsen!! :D
Dagens väder: kallt, blåsigt, snöigt. blä :(
Dagens humör: Trött, men annars okej. 


Dannesötplutten och min fina sol ! :D


back to school

Ja, idag var det underbara lovet, ledigheten<3 över :( Jag hade ingen större lust att stiga upp imorse kan jag lova, men man måste ju tyvärr..
Har G i turism, vilket jag inte trodde att jag skulle ha. Så det var ju NÅGOT possitivt iaf. Sen efter lunch så var vi till lärkan och såg nån dans, jag tyckte att den var värdelös, så råkade somna en stund. Den var typ enformig, jaa tråkig helt enkelt.
Nu är jag hemma, har tryckt i mig två plättar med socker för min mage skrek efter något att äta. Väntar på att mamma ska sluta så vi kan fara ut till Gammelstan och kolla på Sally (min nya kusin). :)
Kvällen måste tyvärr spenderas med databoken. Har prov på Fredag och fattar ärligt talat inte ett skit, så önska mig lycka till! Kan ju hoppas på att min snygge karl kommer och hälsar på, kanske hjälper mig lite åså. Vet inte vad jag hade gjort utan hans hjälp med skolan faktiskt. Och det konstiga är att han går fan inte ens handels. :O!!!!

hehuu, nu ska jag ta en alvedon och lyssna på lite härlig musik!

lika att ta listan varje dag ju :)

Dagens bästa: Träffa girlsen i skolan, helt klart!
Dagens sämsta: tillbaks i SKOLAN
Dagens Klädsel: blåa jeans, vitt linne och "natur vit" omlott tröja
Dagens smink: mascara, skuggor, rouge
Dagens frisyr: Utsläppt och lockigt
Dagens vill ha: en puss
Dagens köp: nee, inget tyvärr.
Dagens väder: kallt som tusan, men sol <3
Dagens humör: haha, det glada humöret försvann efter lunch..              
                       

Pussis!

Duktiga jag.

Vaknade flera gånger tidigt men tillslut klev jag upp vid 9, lika bra ju. Sen åt jag frukost och gick iväg till Nautilus, tränade i en timma kanske 45 min. Orkade inte gå hem igen, så slöade och tog bussen.
Sen städade jag köket och hallen ( jag kommer vara omtyckt av mina föräldrar när dom kommer hem ) Och så tänkte jag att jag måste plugga lite eftersom det är rätt mycket i skolan, som vanligt!!
Men jag orkade inte så nu sitter jag här och kikar runt lite smått.
Jag har fortfarande ont i min arm sen jag tog sprutan igår. :/ det gjorde fan sjukt ont om man jämför med den första.
Nu hade jag tänkt gå å ta en låång varm dusch, låter underbart tycker jag.
 
funderar på att klippa kort igen, kommer säkert ångra mig om jag gör det dock..

 

en liten lista hinner jag allt med :D

Dagens bästa: att jag har tränat
Dagens sämsta: att min arm gör ont :(
Dagens Klädsel: mjukisar och vit t-shirt
Dagens smink: Lite mascara
Dagens frisyr: uppsatt och hemskt
Dagens vill ha: Jeans shortsen <3<3
Dagens köp: inget alls
Dagens väder: Lite soligt, men kallt!
Dagens humör: helt okej än sålänge.


 


RSS 2.0