Söndag idag!

Min helg har faktiskt varit väldigt härlig! Har jobbat och tjänat pengar, ätit alldeles för mycke god mat, varit med underbara människor, solat i det fantastiska väder osv. Här kommer lite bilder från min helg :)

Födelsedagsfirande hos Kajsa, Temat var mördare. haha..


Lillebror och jag är snygga!


Jag och min finaste åkte in och kollade på dedär med Hjert Fylking. Var med på tv.. haha


Fredag

Stannade hemma idag, inte speciellt pepp på skolan. Har städat huset för veckan, duschat och varit å handlad med mamma. Ikväll ska jag bara chilla, för imorn blir det jobb. Kanske även åker till stallet innan ? Det är tävlingar. Jag börjar 10 så , får väl se!

Igår följde jag med mamma och pappa med vänner till boden och kollade på trav. Det var första gången jag var där, kul var det i alla fall! :)


Och tror ni jag längtar nåååågot? 6 days!


Tisdag

Först och främst ska jag ta och berätta att jag igår på ridlektionen tog mig över ett litet kryss. Och jag är väldigt stolt över mig själv. Hoppning är inte min grej, men ett stort steg har jag minsann tagit!

Idag efter skolan gick jag och Karro på stan en stund, jag köpte två t-shirts som jag nu har tryckt på!

SÅ JÄVLA SNYGGA DOM BLEV!!


Vi två blir en

Fanny + Karro
=


Söndag

Om 10 dagar tar jag sommarlov och åker till Stockholm. Det ska bli grymt kul! Är så less på skolan nu så jag vet inte vad..
  11 dagar till Bruce! <3


Tisdag

Idag har vi typ en lektion, och jag orkade verkligen inte fara på den. Måste plugga småföretagande till provet imorn.. Kommer verkligen inte klara det, så jävla svårt :(
Har just duschat nu och siitter å lyssnar på musik. Ska ut en sväng till storheden med mamma senare. Nu MÅSTE jag börja plugga, men vet inte hur jag någonsin ska fatta? USCH!!!


Chiara, Karro och Jag på valborg :)

Fredag

Kändes sjukt onödigt att fixa sig och åka in till skolan, var där i typ 10 minuter. Sedan fick vi gå.. Då for jag till mammas jobb för att putsa föster och tjäna lite pengar inför Stockholm! :) Kan ju säga att det var varm som in i helvete. Men känns skönt att jag gjort bort det nu.
Har bara varit jag och mammsen hemma nu ikväll, så vi åt kyckling och potatissallad ute i solen. Underbart!
Imorgon blir det stugan så fort som möjligt, helst klockan 7 eller nå ;) Haha! Och på kvällen kommer Erlandssons på middag.
Nu ska jag ner och kolla om det är något på tv!

Puss

miss you babe!



Tisdag

Imorse var jag och klippte mig, behövdes verkligen! Är än så länge väldigt nöjd :)
Sen gick jag och fördrev tiden på stan en stund. Mötte John, Robert och Jonas så jag gick med dom. Var på en lektion och sedan lämnade jag in ett papper till Jenny.
Cyklade hem och var sjukt hungrig, så gjorde mig lite mat.
Sen har jag pluggat hela kvällen.. Blir även mer, Samhälls äckel prov imorgon.. Orkar inte ens satsa på nåt högt betyg för jag fattar absolut ingenting. Jag har gjort fotbad och ska snart måla tånaglarna :)
Det är ju DH snart oxå, veckans höjdpunkt! Tror det är ikväll Edie kommer att dö :( kanske man gråter en tår..

Puss!

Lördag

Självklart så var det nån dåre som hade spytt på ett av rummen idag.. På kudden, täcket, lakanet, golvet, sängbordet och MMM! det var helt underbart. Lite smått panik det blev, ingen av oss ville ta bort det. Men jag lyckades (utan att dö) ta bort de lilla som var på sägbordet. Sen hämtade vi Patrik som fick ta bort (a) Hihi!
Nää, blev i allafall 4 timmars jobb. Imorn blir det mer! PENGAR<3
Ikväll ska jag se robinson, äta god mat och chilla som fan. Läsa lite av min bok som ska va klar snart oxå kanske?
Sitter nu och lyssnar på lite gammal musik, haha vilka minnen man får!

Puss!

Fredag

John kom hit och lagade mat med mig, det blev tacos. Gött! Sen såg vi lite tv och chillade. Såg just hockeyn oxå.. less att dom förlorade.. Meeeeeen så äre ju.
Måste faktiskt gå och sova nu, imorn blir det jobb.

Känner mig lite smått less, bara allmänt sådär...


Torsdag

Njut av denna underbart fina video!


 

Onsdag

Seg, regning dag idag. Man blir så trött och less när det regnar en hel dag. Fast jag ska inte klaga! Hellre regn än snö.
Även fast vädret var piss så shoppade jag lite sommar kläder idag.. Även fast jag inte skulle köpa mer innan stockholm. Men nu ska jag inte köpa mer. :) Sen blir de jobb i helgen så då hoppas jag på några extra slantar.
Köpte iallfall ett par vita tygskor (behövde verkligen nya), en underbar bikini, ett nagellack och så fick jag ett par "foppatofflor" av Mami! Härligt härligt.


Nu måste jag plugga till idrottsprovet vi har i morgon och sen äre ju Greys! Puss


Härligt härligt

Nu är det bestämt, bokat och klart! Jag åker ner till Stockholm den 3 Juni. Men istället för att åka hem den 6 med mormor och Tom så har mamma bokat om så jag stannar ända till den 12! :D Sååå underbart kul det kommer bli!! Längtar så sjukt mycket.
Bästa början på sommarlovet jag kan tänka mig :)

Annars har dagen varit mysig. Efter skolan for jag och Karro hit och åt lunch, sen for vi till coop och köpte och bakade en smulpaj (ekströms halvfärdiga) haha väldigt svårt.. Vi hoppade studsmatta och chillade. Mätt är jag fortfarande..
Tom kommer snart hit! Måste börja plugga kost till idrottsprovet på Torsdag.




Godmorgon!

Måste bara säga att om en månad är det dax.. Hur underbart kommer de inte bli? Seriöst, det pirrar typ i magen.

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

Och kanske blir det ännu bättre? ;)


Måndag

Så var det måndag igen.. Prov hade vi idag oxå. Gick inte så jättebra, men det spelar ingen roll för det gör inget om man inte klarar det, men skulle ju kännas bra om man fick bra betyg i kursen iaf.
Nåja, efter skolan jobbade jag som en tok med Apu rapporten. Så nu är den färdig, ska lämna in imorgon. Blev inte riktigt som Jenny tänkt sig, men det får duga!
Efter jag ätit åkte vi iväg till stallet, och jag fick rida Ange! Så himla roligt, min lilla plutt. Han är helt underbar. Trodde dock jag vuxit ifrån honom, men tydligen inte :) Vi red lite dressyrprogram, kul. Men skulle aldrig tävla och skämma ut mig. Haha! Även fast man får lite lust.
Nä nu måste jag hoppa i säng, huvudet spränger.

Men först lite bilder på snyggponnyn <3   Puss!


Lördag

idag har jag rensat min garderob.. äntligen blev det gjort. Får alltid ångest när jag måste kasta bort kläder. Men sen när jag väl kommer igång slänger jag typ allt. Skulle gissa på två svarta sopsäckar, det ligger bara som ett berg här på mitt golv för tillfället.

När Tom hade varit på träning så cyklade vi in till stan för att hitta kläder till honom. Jag är hans personliga shoppare! Han fick med sig ett par jeans, en sommarjacka/tröja, ett par tygskor, tre t-shirts. Snygging han blev! Sedan köpte han en tröja till mig på Monki, så söt! puss på min bubbis. Den var jättefin, och jätte tack till honom.
På vägen hem stannade vi på Jv-grillen och åt årets första mjukglass, mums! Ikväll blir det hemgjord pizza och Robinson!



Puss!


Första Maj!

Maj, hur sjukt känns inte det ? :)  Helt underbart iallafall. Dagen har varit helt underbar tycker jag. Jag fick med mig mor och far att cykla ut till stugan i det underbara vädret. (mycket som är underbart?) Och det gjorde vi. När vi kom fram grillade vi korv och satt i solen!
Sen började jag skrapa min stuga lite smått. Ska måla den i sommar.. Behövs verkligen. Vilket helvetes jobb jag har dragit igång. Kommer ta hur länge som helst känns det som.

Nåja, gårdagen var hur mysig som helst! Jag, Karro, Chiara, Sara, Stina och Jessica var här hemma hos mig och grillade. Åt och drack massor med gott och satt och pratade hela kvällen. Superduper! Sara for dock tidigt. Och så vid halv 10 nånting kom Jossi oxå. Toppen kväll iallafall. Somnade på en sekund efter det.






Lite bilder från igår :)

RSS 2.0