Back!

Fyfan va jobbigt det var.. Är helt slut och har sjukt ont i fötterna. Kändes ju kul att dom hade tagit bort borden med vatten när vi kom i mål. Typ sist av alla, men lika törstiga var vi väl för det. Nåja, nu är det bort gjort i alla fall och det är skönt.
Ska strax hoppa i duschen och sen fixa mig för kvällen! Städningen får jag ta tag i imorgon.

 

Puss!

Lördag

Snart ska jag och Karro iväg till Porsön för att springa/gå den där porsörundan eller va det nu var. Skönt att ha gjort bort de, så man slipper stadsmaran/ormbergsmilen.
Ikväll blir det Stallbalans medlemsfest. Haha, vilka minnen som kommer upp. Men det blir nog skojsigt.
Måste även hinna städa klart huset, har övervåningen kvar.

Imorgon är det den 26 April, vilket betyder att min lilla lillebror Jesper fyller 15. Jag minns när man själv fyllde 15, man kände sig ändå så stor. Fast man gick bara i 8an. haha.. Jag kan ärligt talat inte tänka mig honom på en moped.


<3
(Jag blinkade just, därför jag är så snygg!)


Torsdag

Seg dag? Började med att cykla iväg till tandis, dom kollade bara och tjatade lite om tandtråd. Annars berömde dom mina tänder. Sen cyklade jag järnet i motvind in till stan för att hinna i tid.
På idrotten hade vi massage. blev mest trött av hela lektionen. Hur som helst så slutade vi kring halv 4 nånting skulle jag tro, och då fick jag ett svårtSVÅRT sockerberoende, så tröck i mig godis.. :( Ångrar det nu.

Måste verkligen börja plugga till imorgon.. Och all annan skit som är.. Flera inlämningar och muntliga saker, två prov imorgon och nästa vecka. och veckan efter det osv osv.... Varför är det samma sak VARJE år? Lärarna dränker en i läxor och prov mot slutet av året.. Sjukt.

aja, är väl bara att börja..


Måndag

Då var man 18! :)
Fick jättemycke fina presenter och hade en jättemysig kväll. Tack alla hjärtan<3

Idag började ju skolan igen efter typ en månad, en månad som förövrigt varit väääldigt rolig och skön.
Hade en onödig lektion idag.. Sen gick jag och Karro å mötte mamma, och så gick vi till polisstationen och jag gjorde ett nytt legg. Mitt går ut i Maj, och är från när jag gick i typ 6an, så det är inte så vackert om man säger så.
Sen for vi hem efter det, jag somnade som en döding på soffan framför nån dressyr tävling som var på tv.
Nu ikväll har jag varit till stallet och haft lektion, det var kul. Härligt när det fortfarande är ljust nu när vi rider!

Nä, funderar faktiskt på att hoppa i säng, är så fruktansvärt trött. Blir nog att cykla till skolan imorn med Karrobarr och min nya cykel :D

Puss!


Pay it forward

Igår såg jag filmen Skicka vidare (Pay it forward) och den var jättejättebra. Både lycklig och sorglig. 
Mycket bra film som nu hör till mina favoriter. Helt klart.

 

Lördag

Har varit ut till stugan och åkt skidor. Nu har jag duschat och funderar på vad jag ska göra för käk, är ensam hela kvällen. Är helt slut.. blir väl tv tittande och nåt gott till det skulle jag tro.
Jag längtar så sjukt till sommaren. Och om en vecka fyller jag 18 minsann!

puss!

Torsdag

Sista dagen på praktiken, det har varit en jättebra och rolig tid. Och jag har lärt mig mycket. Kommer verkligen sakna alla.

Nu till dagens gulligaste händelse. En gammal farbror (ca. 75) ringde och la undan en lampa som hans fru tyckte var fin för någon dag sedan. Idag kom han in med sin rullator och skulle köpa lampan till sin fru som fyllde år imorgon.
Men han hade inte råd att betala den förrän efter påsk, (lampan kostade ca 1700). Så han frågade så snällt om det gick bra. Och självklart gick det. 
Han skulle komma tillbaka vid 4 precis innan vi skulle stänga och hämta lampan som vi hade slagit in. Så kom han där med sin rullator, och på den hade han en tårta och en bukett blommor som han hade varit och köpt. Sååå himla söt gubbe. Blev så rörd, fick nästan en tår i ögat. Äkta kärlek finns visst.
Han tackade så mycket för all hjälp och hoppades att han inte hade varit till besvär, sedan åkte han iväg med en taxi.

Jag blev alldeles varm i hjärtat efter, det gjorde min dag.

Tisdag

Jag är så himla trött, helt sjukt.. Sitter och försöker klura ihop några frågor till praktiken men det går väl inte allt för bra.. Fick ihop 7 stycken i alla fall. Och det får fanimej räcka!!
Jag har ont i halsen nu igen, alltså jag fattar inte att det alltid är något? Börjar bli en aning less på att ständigt vara lite småsjuk.
Hoppas det går över fort. Mamma har köpt nya vitaminer, så ska börja ta det varje dag igen.
Men nu blir det ju vår och varmare (förhoppningsvis) och det är något jag gillar MMycket!

En sak som känns väldigt tråkigt är att praktiken snart är slut.. Har så himla kul och det är så mycke bättre än att sitta i skolan och ruttna bort. Hoppas på att komma tillbaka i 3an :)



Nej, nu ska jag borsta tänderna och allt sånt innan jag hoppar i säng. Hur skönt?


RSS 2.0