Tisdag

Idag gick jag och kollade hur det gick på Camillas prov i småföretagande. Och jag fick VG!!! det trodde jag seriöst verkligen inte :) Så det var ju kul!
Så ingen mer småföretagande innan jul för mig alltså. Imorgon har jag två lektioner, och jag har skrivit klart både bokrecensionen och filmanalysen så jag ska vara duktig och lämna in dom till Linda imorgon. Sen har vi samhälls, där gör vi typ ingenting..
Och sen Torsdag är vi mest troligt ledig och Fredag ledig!! skööönt.
Hur som helst så var det storm idag.. man kunde inte gå framåt typ. Och jag gick till skolan, det var ju kul! eller inte.. Nu ska jag fortsätta lyssna på min kung och vila skallen från plugg.
puss


Fredag

Har verkligen inte haft ork att skriva denhär veckan. Och känner att detta inlägg inte heller kommer vara speciellt roligt.
Jag känner mig inte på topp precis.. Behöver bara lov och lite lugn, få vara med sånna som man älskar och känner sig älskad av.

Jobbar i helgen, och det känns inte allt för lockande. Men det gör pengarna däremot. Så bara att hålla ut! Nu ska jag återgå till min absolut fantastiskt tråkiga och ensamma kväll. hejdå

Måndag

jag tror aldrig jag har känt mig så ensam som idag. Någonsin.. Fyyy vilken deppig dag, vill bara sova och vakna igen när det är sommar ute..

hejdå!

Nu åker vi tll Stockholm! :) Hemma på söndag, hare bra puss

Tisdag

Var hemma idag med. Men imorgon blir det skola.. har prov i Småföretagande.. KUL!
nej.. Så nu ska jag plugga som ett aaas...Och sen blir det att se på Desperate Housewives och möjligtvis packa litegrann !
Imorgon far vi till Stockhoooolm! :D:D ska bli toppen! Men vad ska jag ta för jacka? 
Måste gå och börja nu, hej!


Julmys

Japp! nu äre julmys i mitt rum :)

 


Måndag

Varit hemma från skolan idag.. tyvärr. Men det känns ändå bättre att hinna bli frisk till vi far till Stockholm än att gå omkring och vara småsjuk hela tiden.
Jaa, min dag då. Jag har legat framför tvn och tittat på Sex and the City från säsong 1 typ halva dagen. Sen har jag sovit, ätit, duschat och sånt roligt man gör när man är sjuk!
Lyssnat på lite underbar musik och tittat på Youtube från Ullevi i sommras.. Så underbart fantastiskt! Kollade på lite gamla live videos oxå! Han är och har alltid varit bäst!
Hur som helst så gör jag allt för att bli frisk. Dricker massor med vatten, vilar och trycker i mig vitaminer. Ingen feber idag iallafall!

hejdå!

 

RSS 2.0