Onsdagidag

Dagen har verkligen varit åt helvete :o fattar inte ens varför jag gick till skolan imorse, det var förjälva jobbigt asså,.. Och imorn har vi två lektioner, vilket låter jälvligt skönt, men det är det ICKE för den första är halv 10 till typ 11 nånting, och sen börjar nästa TRE och är till fem. Suger hårt som satan, plus att jag ska till både tandläkaren och fissan. Lååång dag det kommeer bli alltså! Men sen ska jag laga middag med pluttesnutte åså. Så det blir mys, tills han måste på träning :/

Och idag kom jag på den smarta ideen att gå hem från skolan, och jag lovar att jag höll på att blåsa bort! Det var seriöst storm ute. Joo, idag köpte jag oxå en liten sak till Tom, som han ska få imorn :D hoppas han blir happy, eller jaa, han lär ju bli! Klockan är inte ens 9, men jag är sjukt jälva trött. Och ändå har jag sovit i typ två timmar efter skolan. Så snart vänder de väl. Så kommer jag inte kunna sova inatt istället..

Nu ska jag iaf gå upp och kolla vad min familj sysslar med, Och förresten! Fick en kusin inatt :) en liten tjej, precis som jag trodde :D 

pöss och hejdå!

Tisdagfisdag

Idag var jag hemma, för jag är sick IGEN! suger som faaan. Snart är det alla hjärtansdag och det har fan gått huuur fort som helst sen förra känns det som. Ska väl mysa och äta middag med lillhjärtat mitt :)
Imorn hade jag iaf tänkt orka mig till skolan, missar så satans jälva mycket! Och har läxförhör på satsdelar (?) fattar inte ett skit så pallar inte plugga.. Jag är så less på skolan.
I helgen är jag ledig, och det ska bli läskigt skönt asså! Och enligt planerna ska jag och sara hitta på nå kul iaf :D
OOOCH, jag längtar tills det blir varmare så jag kan börja använda min nya jacka och sånt trevligt. Och till sommaren så man slipper både skola och jackor:D haha.
Nee, nu ska jag msna lite och chilla fett mycket innan jag hoppar i säng. PUSS!

bilden är typ från 06, jag och josse :D




Fredag

Hemskt skönt med helg igen alltså. Synd bara att dom typ är över på en sekund ;o sen är man tillbaka med en heeel vecka framför sig.. Vi har sjukt mycket i skolan nu oxå. Men jag blir bara trött och less av tanken. Så de för lösa sig sen. För jag pallar verkligen inte!
Snart ska vi till farmor och äta. hon har gjort palt. Så det blir väl najs, om vi inte är där halva natten. :o
Jobbar i helgen så lär inte göra spec mycket. Eller jag ska å kolla när jesper har match iaf. Om jag inte jobbar då såklart. Men sen äre väl typ lika dött som vanligt. Tom skulle köpa vänner säsong 5 idag iaf :) hoppas att han orkar komma hit efter sin träning. så vi kan avnjuta den :D ( och bara så ni vet så får ni ju köpa säsong 6-9 som jag saknar om ni vill, jag lovar att inte bli ledsen!)
Nu ska jag kila, men måste bara klämma in att jag älskar min pojkvän massajätte mycket <3 Min lilla gris är han :) pöss!

 Och ge mig lite sommar nu va ?

RSS 2.0