Onsdag

For in till skolan för att ha typ avslutningsfika, trodde att vi började 10. Men tydligen började vi halv 10. Så både jag och Sara kom för sent. Alla andra visste ju såklart att vi började halv, men de är ju alltid såå.
Sen kom Tom in till stan och vi gick och kikade lite, eller jag gjorde och Tom följde med! Hittade två klänningar som jag köpte. Är supernöjd.
Sen åkte vi hem, gjorde oss en kycklingsallad och satte oss ute på verandan och myste i den underbara solen.
Vid typ 4 tiden (?) kom Kajsen hit för att jag skulle fixa henne innan skolavslutningen. Sminkade henne och lockade håret, sen fick hon låna ett halsband och en kort svart knyt tröja typ:) Hon såg ut som en prinsessa iallafall!

Var ut och gick sen och har just sett Greys, det var säsongsavslutning. Nu är jag på lite halvdåligt humör, så ska gå nu!, hej.

image83


Och nu är det ju sommarlov, helt underbart fantastiskt skönt.

Tisdag

Idag orkar jag inte skriva nåt inlägg. Så hejdå :)

Måndag

Godmorgon! Har duschat och ätit frukost, snart kommer Sara förbi här och så ska vi ta oss en promenad in till skolan. Har bara en lektion som är idrott. Så det var ju skönt!
Sen vet jag inte vad som händer, men det lär vi ju se. Kanske börjar packa lite kläder och grejor?
Nu ska jag gå och dra på lite mascara så jag inte ser helt döende ut. Tjao!


Söndag

Idag har jag mest tagit det lugnt. Hjälpte till att fixa i mammas och pappas stuga för dom har målat om och så. Sen åt vi i stugan oxå. Var ute och gick för nån timma sen och har sendess suttit här. Jag börjar bli rätt trött, så ska snart hoppa i säng! En lektion imorn. SJUKT skönt!

Puss!

Lördag

Hade ställt klockan på halv 9, Tom var inte så glad kan jag säga. Men jag lyckades slita upp han tillslut. Då åt vi frukost och sen for vi iväg till Mattias och Erika i Gammelstan ( morbror och hans tjej) + Elsa och Sally!
hela familjen var där för att typ fixa i deras trädgård och så. Jag, moster och Tom skulle klippa deras häck, och den hade 3cm långa taggar så var alldeles randig på armarna och händerna efter. Såg ut som ett emo. ha!

Elsa och lillkusinen Sally :)
image79 image80
Mamma, Sally och Tom
image81 


Sen så fyller ju Kajsa år idag, så åkte dit sen. På en mysig liten tjejmiddag med henne, Vicki, Johanna och Helena tror jag hon hette. Vi åt gott och såg film. Mysigt! Jag och Vicki på bilden här nere. Alldeles för längesen jag träffade henne. Lite suddig tyvärr, har typ inga fler från kvällen för minnet i kameran vart fullt. Sen kom Tomsi och sov med mig.

image82

HEJDÅ!


Fredag

Hej! nu har jag inte skrivit alls i helgen, men har inte varit nära nån dator. Eller inte min egen iallafall! så jag tänkte att jag tar hela helgen :)

I Fredags var jag ledig så tog det lugnt och så på morgonen. Sen for jag, mamma och Tom på storheden. Jag hittade ett par vita tygskor på skokanonen. Och mamma köpte lite småsaker oxå. Sen for vi till willys och handlade, jag och Tom handlade för kvällen. Vi köpte massa mums! Sen for jag hem en snabbis och duschade innan vi for ut till stugan jag och Tom. Och så gick vi ner till stranden och satt där och åt. Hur mysigt som helst. Vi åt kyckling, potatissallad, fetaost sallad, gott bröd, jordgubbar, mörkchoklad och drack päroncider. Det var bara lite jobbigt när det kom myror som försökte ta över maten. Men dom drog sen. haha! :D
Sen gick vi upp till Mosters stuga och såg på James Bond och körde lite agility med Merry. Tog massor med bilder i helgen, som jag ska dela med mig av!

image66image67
Visst ser det mumsigt ut ?
image68

image69
Det var ganska kallt, men mysigt ändå  :)
image70image71
Ännu mer gotttt!
image73 image75
Först Merry och sen jag, gick inte lika snabbt kanske. Men vafaan!
image76image77
Tom och MerrY!
image78

Sen gick vi och la oss i min lilla mysiga stuga. Det var lite kallt, men helt klart en mysig kväll! PUSS.

RSS 2.0