Hej igen!

image64


Dagen blev inte helt fel! Sprang in i duschen och for sen på stan med Josse. Köpte en supergullig klänning och så present till Kajsen. Kanske ska hitta på nåt mer oxå. Får se :) Är rätt nöjd nu efter allt svammel. Kan ju fortfarande inte skriva vad det är, hehu.
Nu ska jag snart ut och gå. Känns verkligen att det behövs, Och igår tog jag det väldigt lugnt så inget slöande idag!
Jag for iallafall ut till stugan med mormor ett tag och hjälpte henne att fixa i landet. Eller vi gjorde ett nytt rättare sagt.
Är ju somsagt ledig imorn oxå. Då vill jag hinna och kolla på Lagerhaus som öppnar imorn, sen om mamma är ledig ska vi till stugan igeeen. Men får se!

Här är min nya sötklänning!
image65

Puss!

Torsdag

åååh, ska jag säga. Inatt drömde jag att min älskade pluttesnutte Tom hade blivit blind. Det låter lite roligt, men det var hemskt. Sen när jag vaknade var jag bara tvungen att smsa till han och berätta det. Och kolla så de inte hade blivit sant! haha.. Nee, min lilla snutte.
Har iallafall ätit en god frukost och väntar på att mormor ska komma snaart! Vi kanske ska fara och kolla på det jag ska köpa till Kaaajsa, så kan inte skriva det här. Men lovar att det blir något fiint! :D Åsen åker vi väl ut till stugan. mysi. Underbart när det är så soligt och varmt ute. Igårkväll var det jättevarmt för att vara kväll :O det kändes som sommar!

bajs, mormor ringde nyss och hon kan inte komma ännn, för det var så mycket på jobbet.  Hoppas hon hinner senare då. Kanske tar mig en promenad istället då. Ska iallafall gå nu. Men skriver troligen ikväll :) hej!

Onsdag

Nu ska jag ta och berätta nåt trevigt! Imorn och på Fredag har jag inga lektioner alls, så är heelt ledig. Sen på måndag har vi idrott, Tisdag ingenting och Onsdag ska vi fika med klassen och sen är det SOMMARLOV!! Det går typ inte att fatta hur fort det har gått :O Nyss var det ju julafton känns det som..
Men iallafall, imorse tog jag sovmorgon och for till tandläkaren kl 10. Fick skjuts av min kära mor till skolan för att gå på två värdelösa lektioner där jag fick veta att jag inte ens kommer få mvg i Barbros ämnen för att hon inte tycker om mig. YÄÄÄHH!! GUD vad jag bara älskar henne<3<3 inte.. Aja, efter skolan gick jag på stan med jessica, jossi och carro en litenliten stund till Tom, tro det eller ej kom för att gå med mig! Han köpte iallafall ett par shorts, tre tshirtar och en tjocktröja. Sötis :) Sen kom Josse och mötte oss och vi gick och käkade på Dagobert. Alldeles för längesen sist.
Vi gick även till dendär pärlaffären och köpte träpärlor och när jag kom hem gjorde jag ett gölligt halsband till Tom. Hoppas han blir nöjd. För det blev jag :)
Sen ut och gå och ut till stugan ett tag. Och bestämde med mormor att hon ska vara ledig imorn så vi kan umgås! Jag älskar min mormor, hon är helt underbar!

Nu ska jag hoppa i säng. JUSTE! imorse när jag vaknade så slog jag skallen i väggen när jag skulle vända mig. HAHA! måste sett roligt ut. 
Skönt att vara LEDIG:D:D + att på Lördag fyller Kajsi år, mitt hjärta.

image63

har trååkigt..

japp, jag har absolut inget och göra. Är jättetrött och det blev molnigt så jag kunde inte sitta ute i solen heller.
Kikade runt lite och hittade massor av fina toppar och klänningar som jag gärna skulle vija äga. enjoy!

image62

Tisdag

igår gick jag först ormbergsmilen i jaa, alla typer av väder. Regn, storm, sol och typ hagel? hahaa, det sög iallafall. Och det fanns ETT jälva ställe med vatten, annars var de som en öken. jobbigt...
Cyklade hem, och Tomsi kom till mig. Vi for och handlade på coop, sen åt vi lunch och fikade! Efter det somnade vi i nån timma och sen vare bara upp igen. För då skulle vi springa vårruset, tog det lugnt på ormberget så jag skulle orka och kunna springa på kvällen. Jag, josse och Kajsa fick tiden 33 minuter. Och jag är sååååå JÄVLA nöjd asså! För att vara helt otränad och ha världens sämsta kondis. Jaa, vi var duktiga må jag säga.
Idag är jag helt slut och orkade verkligen inte fara till skolan. Så stannade hemma. Jävligt skönt, missar ju typ ändå inget. Väntar på att solen ska komma till veranda sidan så jag kan ligga där och mysa en stund.
Skriver kanske senare! PUSS.

image61 Jag älskar dig snutti <3

söndag

Förlåt för att jag knappt skrivit i helgen.. Jag har haft massor för mig och igårkväll kunde jag knappt gå. Så orkade inte tsa mig till datan.
Men iallafall, Fredagen spenderades med Gabi, vi hade mysigt och åt tacos! Sen igår jobbade jag och sen for jag ut till stugan och hjälpte mamma och pappa att måla lite. Sen följde jag med ut med Merry på en promenad. Kände redan då att mina ben var heeelt slutkörda.. När jag kom hem skulle jag och Gab ut och gå, så då lindade jag det benet som kändes värst och vi gick en liten promenad. Satte oss och pratade i en sandlåda istället, haha.
Sen när jag kom hem och hade duschat började de göra ont i benet som jag inte hade lindat och tillslut kunde jag inte gå :( så Tom fick bära mig till sängen och sen smörja in med typ ipren salva.
Idag känns det inte lika mycket. Men slutpratat om det nu! Jag jobbade idag oxå och det var HELT SERIÖST 100 grader varmt i alla rummen. Fyfaaan! For ut till stugan och städade min stuga och hängde upp ljuslyktor och sånt :) Sen åt vi middag där. Grillat!
Nu är jag fett trött och ska lägga mig i tid ikväll. Mamma ska massera mina ben oxå. för imorn ska jag springa 1,5 mil...... Jag kommer döö..

 Men ha det bra vaaa! puss


Fredag

Idag orkar jag inte skriva nåt långt och satsigt inlägg, men sitter här med gab och hon har seriöst damp. Vi har köpt godis (naturgodis) och dricka. Sen bara chillat. Har fortfarande ont i benet :(

Snart kommer Tom och sover med mig <3 och imorn jobbar jag och sen ska jag till stugan och städa :) puss!

image60
Såhär snygga är vi! YÄH


Godkväll!

Har varit ute och gått med Gab, bara typ 8000 steg idag.. Menmen. Har ont i mitt ben. vet inte vad det är :(
Nu ska jag gå och sova. hare bra, puss.

Ledig!

Idag skulle jag haft tre lektioner, den första var engelska och det har vi inge mer förens i tvåan! Sen matte, jag klarade nationella så jag behöver ALDRIG mer gå på matten :D Och sen var Bengt snäll och gav oss ledigt från den ända lektionen vi hade. Eller halva klassen iaf.
Sov hos Gab från igår till idag, hon började 10 i 10, så klev upp när hon skulle iväg. Då gick jag hem och käkade frukost och såg på Greys (från igår) missade det så mamma spelade in! :)
Sen började jag städa, och har nu städat nedervåningen. Bara uppe kvar.. jobbigt ändå. Orkar inte städa här i källaren dock. Jag flyttar ju ändå snaart! Enligt mina planer iaf.
Och om det är nån som undrar och tror att jag är heeelt knäpp i skallen som städar vårat alldeles för stora hus en gång i veckan ska jag tala om för er att jag gör det för pengar. Eller min mobil som jag fick, typ som en avbetalning. Så det är inget jag älskar att göra precis. :P
Eeeh, jaaa ikväll ska jag inte göra så mycket. Ut och springa med Gabi sen vet jag inte. Plugga lite kanske, har ett pytteprov i svenska imorn. Men äh, tror inte jag ids. Nu borde jag gå och fortsätta så jag blir klar i år. Skriver säkert nån rad ikväll oxå. PUSS!

Onsdag

Orkar inte skriva nå mycket idag, men jag och Gab var ute och gick och så var jag med Tom ett tag.
For ut till stugan nån timma och åt bullar, yää. Nu ska jag sova hos Gab. godnatt! :)

Tisdag

Hallååå ! idag kunde jag haft sovmorgon till typ halv 11. Men var i skolan 8.35 och så behövde vi va där i typ 5 min. det var leverbiff till lunch, så mamma bjöd mig på Symfoni. Där det är salladsbuffe på lunchen! Underbart gott.
Dagen var rätt chill och sista lektionen såg vi Sällskapsresan.
Mamma och pappa är inte hemma så jag lagade middag. Köttisar och makaroner! Gab åt här. Sen somnade hon i min säng och jag typ satt vid datan. Vid 7 for vi ut och joggade runt sjön, orkade ju inte hela varvet men tog pauser då vi gick fort! NÖJD. Nu är de bara att fortsätta så blir nog dehär bra asså, visst gabi? :D
Nu äre snart DH och då ska jag sitta och mysa i soffan med en filt och ett stort glas iskallt vatten. Men vi höres, puss!

image59

duktigt!

Jag har idag gått över 18.000 steg, det är fan rätt mycke. Och jag är fett nööjd :D

kvällens bild blir på min underbara Kajsa, saknar henne nu. min flicka !
image58
Avundsjuk blir man, hon är så jävla snygg <3<3

goddaaag!

Måndag idag. Och pga min störda datalärare så var jag tvungen och komma på första lektionen även fast han LOVAT att om vi är klar med allt har vi ingen mer data. MEN ICKE! Nu måste vi tydligen gå på dom tills ALLA är klara med ett arbete som skulle vara klart för nån vecka sen. döööööö vad less jag blev. Så när jag då väl var där så var ingen klar med de satans arbetet så ingen kunde redovisa. Så då fick jag ledigt. MEN VAR JU REDAN I SKOLAN. Satans helvetes datalektioner..
Jajaaa, iallafall så hade vi idrott sista lektionen, och vi var ute och fick välja. Så jag, Gab och Viktor joggade/gick (stannade och gungade och lekte i en lekpark) Duktiga som vi var. Nee, men vi sprang faktiskt lite oxå. hehee
Efter skolan for vi till gab, jag och hon. Åt mackor och mums, satt och pratade skit i flera timmar, det var mysigt och nu väntar jag på den sköna att komma hit så vi kan ut och gå. Hårdträning!
Sen ska jag se tv och sova. Är trött som ett aaas!

Här får ni en gammal bild på mig och hjärtat :)
image57

Puss och hej <3

Ikea

idag klev vi upp tidigt för att fara iväg till Ikea. Eller tidigt och tidigt, den var faktiskt 9!
Åt lunch med Gabriella + familjen + Martin. För dom var oxå där :) Sen hittade jag en massa grejor som jag köpte. Väntar bara på att mamma ska komma med kvittot och säga att jag måste betala allt själv. Köpte bara en massa saker till stugan, för snart flyttar vi ut, iallafall jag! Jag orkar inte vara här så länge till. Så såfort det blir lite sol och värme så drar jag! :D

Köpte bland annat det på bilden + en massa mer som jag inte ens kommer ihåg! haha
image55
Och så köpte jag dom här söta skorna på Skopunkten :)

 
image56


Åhhh! Jag måste ut och gå, men känner mig så himla trött.. Måste vila en stund innan, sen kanske jag orkar. Eller jag MÅSTE så. Jag ska fan inge ge upp nu, för fläsket ska bort till i sommar! Så äre. tjarå!

Timjans födelsedag!

Har varit och gått runt sjön med Gab, sen åt jag en alldeles för god middag. Med alldeles för mycket efterrätt. Sen tog jag och tomsen en lång härlig dusch, och nu ska vi strax hoppa isäng. Blir att stiga upp tidigt imorn och fara till Ikea, blir ändå trevligt :)

Och min älskade Timjan fyller år idag, Massor med grattis och kärlek till henne. 7 hela år har hon funnits, och endast varit min bäbis <3
image54 

hejdå! =)

Godmorgon

Har just klivit upp, ska inte säga vakna. För det gjorde jag klockan 7 när Toms alarm på tvn slog igång på högsta volym. Men tro de eller ej, jag lyckades somna om en stund. Inte länge men en stund!
Nu ska vi väl gå och trycka lite frukost och så. Sen ska jag till stugan, vet inte om jag får med slökorven. För jag vill cykla, tror inte han är så het på de asså. haha :) men nu ska jag kila, hörs senare vaa!

image53 Hittade denhär bilden, tagen typ förra sommaren, BLONDIE!


Hejhopp!

Nu har jag varit ute och gått. Och har just tryckt i mig en underbar middag med mor och far! Kyckling blev det, nåt som mamma brukar göra. Är iallafall asgott! Så känner mig helt proppfull :P Nu ska jag gå och byta om, och sen bege mig till min karl. För där ska jag sova inatt :) Och imorn ska jag ut till stugan enligt mina planer! Underbart mysig ska det bli. Sen på Söndag bär det av till Happaranda och Ikea, det var jätte längesen jag var där känns det som, typ december? :O Jobbade sist dom for så kunde inte följa med :(

Nee, men nu måste jag kila, ha en bra Fredag kväll :) Puss!

image52 Och mitt humör är fortfarande great efter mitt G i matte A :D

JAAAAA!! :D:D:D:D

YESYESYES!! jag fick GODKÄNT PÅ NATIONELLA :D:D:D:D Jag är såååååååååååååå jävla lycklig:D 19 poäng var G och jag hade precis 19. YES! hejdå matten, så satans skönt. Aldrig mer :)
Jaa, man kan säga att det gjorde min dag helt enkelt. Har nyss städat klart hela huset så känner mig duktig oxå. Nu ska jag ta å göra nåt annat. Ut och gå med, kanske lika bra att göra det nu. Aja, får se!

höres senare, heJ!


hallå igen!

Nu har jag varit ute och gått, med bruce på högsta volym gåre ju hur bra som helst! Och nu sitter jag här och chillar, ska snart gå och lägga mig. Men måste bara sitta och njuta en stund av att jag inte har nånting att plugga. har gått över 15.000 steg idag oxå, YEY!


Torsdag

Hallåå! idag hade vi sovmorgon till halv 10, grymt skönt! Och så hade vi bara en vanlig lektion, och då såg vi skönheten och odjuret :) Efter lunchen vare Hp dagen. Och det var inte alls så roligt, det var typ skattjakt eller nå. Och det skulle ta 2 timmar, men vi var klara efter typ 30min. Så då åkte jag och Sara till coop och gjorde bort dendär uppgiften till imorn. Sen gick jag hem. Och här sitter jag! lyssnar på Bruce och chillar. Gab har lovat att gå med mig idag. Så jag hopps på deeee gab. ;>
Kan skriva lite senare oxå. Puss :)



image51
och såhär cool var jag igår när jag var ute och gick!

Onsdag

den här dagen har gått ut på att vänta. Så känns det iallafall. Vi fick sluta tidigare och börja andra tider hela dagen, så blev det massa jobbiga 30 minuters hål. Som man inte hinner göra ett skit på. Tråååkigt..
Men vi fick iallafall göra omprovet/provet tidigare, så vi slapp sitta och vänta i 1,5 timme. Det gick väl sådär. Typ om fakturor och moms och sån skit!
Sen gick jag på stan ett tag med Jossi, Jessica och Carro. Och Sara ett tag oxå. Vi kikade på rean på Diva, men det var inte så mycket att hurra för. Hittade en söt klänning iallafall. Så köpte jag ett linne och ett par jeans oxå, så jag är rätt nööjd! Men nu har jag bestämt att jag ska spara alla pengar jag kan till Barcelona. Så jag kan shoppa lite kläder som inte hela lule redan har. :>
Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Ut och gå iallafall, så ska jag nog köpa mig en glass efter det. Har varit sugen på det hela dagen. Kanske skriver lite mer senare. Puss :)

image50


Kärlek

image49

Tisdag

Hade nationella i matte del 2 imorse. Det gick väl sådär. Svarade iallafall på det mesta. Men matte är och kommer aldrig vara ett ämne jag förstår så. Så det är bara att hålla tummarna helt enkelt!
Gick på stan en stund efter skolan med Jossipossi, och hittar massor jag vill haaa. Men varför ska allt vara så jälva dyrt :O less jag blir.
Det blev pizza till middag, (mamma är i stockholm så pappa fixar mat) Gott men jälvigt onödigt. Så nu sitter jag här och känner mig hur fet som helst..
Gick iallafall en prommis sen, in till pappas jobb där han håller på att laga min moppe. Så snart kan jag köra hem den igen :P Det var sjukt väder idag förresten! Det var sol ena sekunden och nästa typ storm och snöstorm/hagel + regn. Fattar ingenting..
Har sett på desperate housewives och det var lika bra som aaaalltid :D Nu måste jag läsa igenom Administrationen en gång och sen hoppa i säng.
Har gått 8160 steg idag, hejja mig. Ellerhur ? 

image46 hahahaha, härligt bild från valborg.

måndag

Hallåj! Idag har det blåst så in i helvetes mycket. SJUKT jobbigt. Dagen gick ändå ganska fort. När jag kom hem gick jag och la mig en stund, det var ååh så skönt. Sen åt jag middag och rengjorde buren åt lillan. Sen Höll jag på med ipoden i säkert en timma utan resultat. Försökte lägga in lite musik från skivor. Men jag lyckades TILLSLUT! Så nu är den på laddning.
Har nyss varit ut på en promenad, Höll på att blåsa bort åså, men annars så vare helt okej. Hoppas på att min höft ska klara sig och inte bli cp och göra ont som fan. iallafall Promenaden var 4,12 km lång och gick 5505 steg. Räknar ju som tusan nu, imorn börjar "Ta steget" tävlingen på expressen.se som jag blev anmäld i av min kära mor. Men yä, jag ska äga :D

Neeej, men nu måste jag gå och sätta mig i soffan framför teven och Cashmere mafia som börjar. Det är inte lika bra som desperate housewives men helt okej och värt att se. hej!

image45

PLUTTI

image43Snyggingen här följde med mig runt sjön, det regnade och vi såg en bisamråtta :o hah! har även gått över 10.000 steg idag, nöjdtjej! :)






















Söndag

image42

Helgen har varit chill. I Fredags var jag på bio med Tom, Gab och Martin. Filmen var brao!
Lördag jobbade jag på morgonen, sen for jag till stugan och målade. Och jag fick 600! :O:O Mormor är alldeles för snäll. :) Sen åt vi grillat och Världens goaste efterrätt. Den var underbar som jag trodde!
Idag när jag jobbade hade jag stegräknare på, och på två timmar gick jag nästan 3 km :o Och då slöade jag ändå och tog hissen när jag fick chansen. Inte illa, ellerhur? Nu måste jag plugga och städa, vågar knappt vända mig om.. Ser ut som skit alltså, haha!

så hej!

hallåj!

Nu ska jag gå och byta om till jobbkläderna. Sen åka iväg till Quality! Efter det ska jag ut till mormor och morfar och måla deras hus, tjäna lite pengar :) Och ikväll ska vi äta go middag, med typ världens goaste efterrätt (tror jag )!!  :D Men måste gå nu, kanske skriver sen. Pussis!


Måndag

Idag är jag hemma, har fortfarande feber. Skulle ha behövt vara i skolan men vad gör man ?

Aja, sitter i alla fall här och tänker på allt jag ska hinna med i sommar. Det ska bli helt underbart! Och jag längtar som tusan. Och jag har kommit fram till att det är precis 45 dagar tills vi åker till Barcelona på kryssningen. OCh igår var det precis två månader till Bruce <3 yää :) Sen ska jag jobba tre veckor oxå. Och så stugan. Mysi :>

Nu ska jag gå och äta lite frukost tror jag. Inte för att jag är speciellt sugen på nånting men iaf. hej!

RSS 2.0