Onsdag

Friluftsdag idag, jag och Karro åkte skridskor. Och jag kan lova att jag inte kommer kunna röra mig normalt imorgon. Haha, men det var roligt i alla fall. Sen åt vi lunch på Dagobert och for till coop för att köpa biljetter till matchen imorgon!
Nu har jag huvudvärk och tänker därför gå från datorn ett tag! Känns bajsjobbigt att åka till skolan imorn.. Usch.

Tisdag

Var ledig idaag. Har kollat vänner och gått på stan med Karro ett tag!
Sen for jag, mamma och mormor en sväng ut till storheden, köpte en jättesöt sommarkjol på lindex (barnavdelning) haha för 49.50! Två armband, snoddar, en ansiktskräm och leggings! Fy på mig, jag ska inte shoppa. Men det går ju seriöst inte. Jag är nöjd med köpen i alla fall.
Jooo, jag ska säga att det har varit värsta otursdagen för mig. Bet mig i tungan, lyckades att inte stänga korken helt på en läskflaska så det rann ut i halva kylen, sen fastnade en popcorn kärna i halsen, fick en sticka i foten, skar mig på ett papper OSV. Herregud säger jag bara.. Tur att jag fortfarande lever. Haha :)

Imorgon ska jag och Karro åka skridskor på isen. Det blir nog bra. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket å sånt!


Söndag

Innebär plugga som FAN för min del. Har ett äckligt jävla samhälls prov imorgon.. Så känner mig lite tvingad att åka till skolan även fast jag har sjukt ont i halsen.. Aja, just nu har jag tagit en Bruce-paus. Skönt. Snart ska jag ta och plåga mig lite mer. Asså seriöst? Finns det nå tråkigare än politik osvosv? tror inte det.
En vecka till Sprotislov, underbart! Och på Torsdag är det hockey och jag å Karro ska försöka få biljetter!!! Då fyller även Julia 18 :D

Nej, nu tillbaka till pluggandet.

Lördag

Blev inge jobb i helgen, väldigt skönt och bra. För jag har feber och är helt jääävla död.. Så hade ändå inte orkat jobba. Men det hade varit så många som avbokat typ, så vi fick ledigt :)
Jag har varit vaken i flera timmar redan. Ätit, duschat osv. HATAR att vara sjuk.. Men idag kommer i alla fall mamma och pappa hem. Dom har varit i Sundsvall sen i Torsdags. Tur som jag har så får jag gå på pappas kort idag på matchen. För han hinner troligtvis inte hem tills dess! Något bra i alla fall.
Nä, nu ska jag gå och trycka i mig piller och kanske slå på lite vänner. Var ett tag sedan. För jag SKA orka gå på hockeyn!! Så äre bara.
Jo, jag klippte mig igår. Och det blev bra, men känns som jag inte har nå hår kvar alls. Haha, vänjer mig nog :)

Ha det bra!

Onsdag

Japp! Onsdag idag. Orkar inte skriva om dagen, den har ändå sugit.. Kallt som satan i heeelvete.
Nåja, snart är det helg. Gud vad skönt tänker ni, men jag ska jobba förfullt. Eller jag och Gabi! Vi kommer vara helt döda. Och då överdriver jag inte det minsta. För man blir så jäääävla sliten efter en helg med jobb.
Ikväll är det i alla fall Greys! Vad jag har längtat :)
Imorgon blir det core och sen hockey hos moster. (Efter en lång skoldag, som även innehåller skirdskor på idrotten) Och justeee! glömmer hela tiden att jag ska klippa mig på Fredag :D Fan va det behövs!


snabbspola tiden tack!


Tisdag

Här sitter jag och trycker chokladbollar och pluggar engelska! :) Det är faktiskt lite småkallt i mitt rum. Mina fingrar känns döda och stela. haha..
Tränade efter skolan, det gick bra. Men fan va less jag kände mig. Var hungrig som fan vilket gör det typ tusen gånger jobbigare.
Nej! Nu måste jag återgå till pluggandet.



Godmorgon!

Jag har lite småtråkigt nu, syns det? som vanligt var jag uppe låångt innan vi börjar. Men vad gör man? Ska snart möta Karro vid bussen. Efter skolan blir det att träna, jag är INTE peppad..



roligt man kan ha. Haha..
får skylla på musiken som gör mig så glad. Ska trycka tillbaka till låt 5 nu! puss

My lucky day

Jag längtar så sjukligt mycket till sommaren så det finns inte. Men när man tittar ut genom fönstret känns det gaaanska långt bort om man säger så.
Bättre att kolla i kalendern. För inte är det så många dagar/veckor kvar. Om man räknar bort lov och praktiken..
109 dagar till min älskade kung kommer till Sverige. Jag kan inte vänta, jag blir galen! Och sedan allt annat underbart sommaren bjuder på. Och innan allt detta så hinner jag fylla 18, hur jävla sjukt är det? Syns fortfarande på min dörr där vi hade satt fönsterfärg "Grattis Fanny 13år" Det känns ju som nyss. Helt galet! 62 dagar tills jag fyller. Ojoj.. Jag har då bestämt att jag ska bra med pengar i sommar. Ska försöka spara varje månad!

Men ett som är säkert är att min sommar kommer få den mest perfekta starten någonsin. Bruce.. behövs det mer? Lyckan kommer dränka mig.


LÄNGTAR....

Lördag (alla hjärtans dag)

Har inte orkat skriva på ett par dagar. Har börjat på nåt inlägg men sen kryssat skiten. Det har bara varit jobbigt. Aja, här är jag nu iallafall!
Veckan var helt okej! Sista dagen var egentligen onsdag kan man väl säga. Men jag och Karro tvingade oss iväg på torsdagens idrott! (som var den enda) Duktigt må jag säga. Sen efter det for vi på core. Jag känner fortfarande lite träningsvärk i ryggen.
Igår var jag hemma hela dagen, städade och bytte gardiner i mitt rum. Det vart fint och vårigt eller vad man ska säga :) Kvällen spenderades med Tom, vi åt godis och tittade på tv.

Idag for jag och Karro iväg för att se hennes karl Herman spela, han spelar med J20. Men innan det så åt vi en god lunch på max. Hur som helst så förlorade dom med 0-1. Men bättre gick det för Luleå hockey som vann med 4-0! hihiHI!!
Nu sitter jag här i min ensamhet. Tom har match från 21 till jaa, han kommer väl hem vid 11. Eller gissar på att han kommer hit då. Ska försöka uppdatera bättre!

Men här kommer lite bilder iaf :)


 
 


puss!


Tisdag

Idag fyller Toms mamma Tina år. Massor, massor av grattis till henne <3

Fick MVG på Praktisk marknadsförings proooovet! YEAH. jävligt nöjd :) Jag, Karro och Jessica jobbade på bra på Arl lektionen idag och är snart klar med våran rapport!
Sen efter skolan gick vi till Nautilus och tränade. Jobbigt men skönt sen efteråt. Jag och Karro var även så duktiga att vi gick hem från stan sen. Heja oss!
Nu har jag just ätit middag och känner att jag åt lite för mycket. Ojoj.. Blir bara att ta det lugnt ikväll i alla fall. Har ont i huvudet, IGEN.. Vad händer?


fint att min hand ser gigantisk ut!

Söndag

Asså jag har verkligen inte känt för att skriva något i helgen. Vet inte, men det har bara känts jobbigt.. Spela roll, idag har jag varit och tittat på Jespers match, dom förlorade med 11-1.. Japp, det var sjukt sämst. Sen har vi ätit god middag hos mormor och morfar. Just nu sitter jag här med lite jobbig huvudvärk som sakta blir värre. Ska i säng i tid ikväll, det är ett som är säkert.
Annars i helgen har jag bara tagit det lungt, shoppat lite och ätit semla! Mamma och pappa har varit i Stockholm så vi har varit ensamma i helgen. Jag har självklart fått stå för matlagningen och är rätt så less på det nu. Tur att dom kom hem idag!
Det ilar jättemycket i en tand kände jag nu..!! varför? läskigt.

 






















Utmanad

Jag blev utmanad av Gab att gå in på "Mina bilder", leta upp mapp nr 6 och sedan ta bild nr 6 . Ladda upp den i bloggen, och skriva om bilden. Sedan utmana 6 andra.


Det blev denna fina bild som min kära Tom har ritat. Råkade hamna på hans "monster mapp"
hahahaha...

Jag vet dock inte vem jag ska utmana.

Torsdag

Goddag! Eller godkväll. 
Dagen har varit helt ok. Förutom det fruktansvärt HEMSKA, äckligt vidriga, blöta, kalla cp vädret.. Fan va less jag blir på sånt här väder.. Man orkar ju inte ta ett steg utanför dörren. Och ändå känns det som jag sprungit omkring ovanligt mycket utomhus.. Jobbigt!
Var i alla fall på Core med Karro, Gab och Ida efter skolan! Det var jobbigt men roligt. På vägen dit hände det jag väntat på heeeela dagen, jag halkade och ramlade så jeansen sög åt sig sådär härligt mycke klibbig snö som fastnar och suger in i tyget. Och sen fryser man typ ihjäl.. Nåja.
Ikväll har jag tagit det lungt. (Jävligt skönt det). Och kollat på hockey, Sverige-Ryssland. Och Sverige vann med 4-3 :)
Nu är jag sådär övertrött så ögonlocken dras mot varandra. Känner att det kan vara dags att lägga sig i den underbara fantastiska sängen. Låter bra, godnatt!


Onsdag

Idag kom jag till skolan 8.15 förberedd för läxförhör i Engelska. Men tror ni att Linda kom? Nae.. Fan vad less.. Hade kunnat sova flera timmar till. Dessutom sov jag bara ungefär 4 timmar inatt. Inte så lyckat.
Hur som helst. Efter skolan la jag mig på soffan och hela kvällen segade på som tusan. Är skittrött och ska faktiskt hoppa i säng redan nu. Måste få sova ordentligt för att orka med allt.
Annars känner jag mig allmänt less. Och svååårt chokladberoende. hej!

Tisdag

Jag och Karro gick på stan ett tag innan skolan började. Köpte en tröja! Nu är jag heeelt pank. Eller jag tror det. Fick i alla fall låna pengar av mamma för att ha råd.. illa.
Hade jag bara en lektion, med prov. Hoppas jag minst får vg.. Har fått mvg på alla saker i de ämnet, och det skulle suga om jag sänker mig till vg. Aja, kändes ändå okej. Får hoppas att blir bra!
Sen gick jag, Karro och Jessica till Nautilus och tränade. Sjukt jobbigt! Mina armar bara skakade när vi var klara.
Nu sitter jag här och försöker att plugga. Vilket inte går allt för bra.. Kollade hur många glosor jag kunde. Det var typ två. TOPPEN!
Tom är här. Så han får nog ta och hjälpa stackars lilla mig. Och observera att jag äntligen fått hjälp att byta bilden här brevid! Tack John



saknar min lilla bäbis, eller båda två..


Måndag

Har varit less hela dagen. Och nu har jag ont i skallen och allt känns jobbigt.. Ska snart iväg till stallet, det är ju kul. Men måste hinna plugga oxå.. blääääääää....
Blir nog inte mer än så idag. Ids inte tänka ut nåt att skriva..

Men en sak som man alltid orkar är att sitta och kolla igenom bilder från Bruce Springsteens första konsert på turnén som var igårkväll.
Här har ni några godingar!

 


Söndag

Idag har jag, pappa och Jesper åkt skridskor ute på isvägen. Och mamma, mormor och moster gick! Det var härligt väder ute idag, fast lite kallt.
Nu har jag ont i skallen efter att ha suttit och gjort Arbetsmiljö och säkerhets läxan som vi fick. Det tog sin tid om man säger så. Men jag och Karro hjälptes åt, så det gick lite lättare. Duktiga vi är! Tyvärr ligger Praktisk marknadsförings boken framför mig.. Har prov på tisdag. JAG ORKAR INTE! Fy vad jobbigt att börja med nästa grej.. Usch. Måste i allafall ta en paus innan jag börjar med det.

Men som ni ser i de förra inlägget så startar Bruce sin turné nu!! Hihihi! Och det är 123 dagar kvar tills det är min tur. MUMMA!


Prove it all night

sitter och njuter av Bruce-musik och att det faktiskt är sol ute. Najs!

och titta titta här!


RSS 2.0